Villa fra EDC

Møllevangen 32

8382 Hinnerup

1.995.000 kr.

4/3 rum, 104 m²

Villa med gode muligheder!

Velkommen her på Møllevangen 32 i Hinnerup. En villa, som har en central beliggenhed tæt på alt det nødvendige i hverdagen, hvilket medvirker til, at den daglige logistik nemt går op. Her er mange mulighederne både ude og inde.

Husets entré, som er rummelig, har god plads til familiens overtøj. Fra entréen er der adgang ind til husets skønne stue, hvor der er god plads til sofaområde samt spi­se­bord­s­om­rå­de. Herfra er der også adgang ud til husets køkken. Hvis man har mod på at renovere, så vil det være oplagt at vælte væggen fra køkkenet og ud til stuen, så man får det åben køkken-alrum, som mange eftterspørger i dag. Fra stuen er der adgang ud til husets udestue, som virkelig giver mulighed for, at man kan forlænge sommeren i begge ender.

I den anden ende af huset finder man husets 3 fine værelser og husets badeværelse.

Bilen kan parkeres i carporten, hvor der i forlængelse af denne er et fint udhus til diverse opbevaring.

Huset er beliggenende centralt i Hinnerup by, og der er kort afstand til midtbyen, og alt hvad den har at byde på. Her er gode indkøbs- og trans­port­mu­lig­he­der. Fra huset er der kun ca. 1 km til Haldum-Hinnerup skolen, hallen, fodboldbanerne mv.

Har boligen vagt din interesse, så giv os et kald på 86987777!

Så drømmene kan gå i opfyldelse

Vores hjem er rammen om tilværelsen og familien, stedet hvor vores børn vokser op og minderne skabes - så det skal føles rigtigt og være trygt. Når drømme og behov opstår, og et nyt hjem er en del af ligningen, er jeg med på dit hold. Jeg gør mig umage, hver dag!

Jeanet Gårdsdal

Indehaver, Ejendomsmægler

jeg@edc.dk50 55 50 2686 98 77 77EDC Huset Hinnerup