Villa fra EDC

Ahlvej 12, Ahl Strand

8400 Ebeltoft

4.650.000 kr.

4/2 rum, 147 m²
Spændende liebhaveri

Spændende liebhaveri med fantastisk udsigt og beliggenhed

Helt ugeneret, på lukket vej ligger denne fantastiske ejendom med en fænomenal udsigt og atmosfære. Her kan I fra første øjeblik mærke roen sænke sig på denne unikke beliggenhed.
Foruden de fantastiske omgivelser byder denne ejendom på en hyggelig bolig, som udefra præsenterer sig med stråtækt tag og sprossede vinduer, der giver et charmerende og idyllisk udtryk.
I stueplan giver de synlige loftsbjælker en hyggelig, nostalgisk fornemmelse. Hjerterummet findes i det hyggelige køkken/alrum med udsigt ud mod Vigen, brændeovn og udgang til haven, hvor udsigten kan nydes i fulde drag. Dejlig stue med plads til hyggeligt samvær. Godt badeværelse, funktionelt bryggers og gang, alle med gulvvarme. Fra gangen er der, foruden fordeling, trappe til 1. sal og udgang til haven.
På 1 sal findes badeværelse og to store værelser, det ene med egen balkon, hvorfra der er en bjergtagende udsigt over Vigen.
Udenfor byder ejendommen på spændende have med plæne og spredt beplantning. Her strækker grunden sig ned mod stranden. Her er gangsti direkte ned til stranden. Udhus med plads til opbevaring samt ralbelagt indkørsel.
Boligen kan anvendes som helårs- såvel som fritidshus, idet der ikke er bopælskrav på ejendommen.
Den fantastiske beliggenhed på Ahl Strand byder på naturskønne omgivelser. Nær ved ejendommen løber Spejderstien, som fører jer rundt i det dejlige naturområde, der omkranser ejendommen, eller ind til Skudehavnen og Ebeltoft med de bro­stens­belag­te gågader, indkøb, skole, kulturliv og seværdigheder mm.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rasmus Bech Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

raspet@edc.dk53 55 38 5586 34 27 00EDC AROS Ebeltoft