Villa fra EDC

Hyrdedalen 11

8400 Ebeltoft

2.450.000 kr.

5/4 rum, 185 m²
"Giv et bud"!

Svensk drøm i attraktivt boligkvarter

Svensk Älvsby træhus fra 2001 beliggende i fredeligt, bynært og børnevenligt boligkvarter med stisystemer ind til Ebeltoft midtby og kun 200 meter til børnehave samt vuggestue. Huset har flere store overdækkede verandaer. Villaen fremstår lys og venlig overalt med store vinduespartier. I stueetagen bliver du budt velkommen i den rummelige hall/entre med trappe til førstesalen. Herfra er der adgang til stort lyst køkkenalrum med pænt køkken i tidløse elementer samt god spiseplads til hele familien. Fra køkkenalrummet er der adgang til bryggers med direkte indgang til garage med elport med porthejs og stort værksted samt udgang til haven. Stor lys stue med udgang til overdækket glasafskærmet veranda med loungeplads, der giver mulighed for at nyde de sene sommeraftener. Herudover er der stort soveværelse med faste skabe, værelse med faste skabe, walk-in closet samt funktionelt badeværelse.

Førstesalen er indrettet med stort værelse, badeværelse, opholdsstue med veludnyttet skunk til opbevaring og direkte udgang til endnu en overdækket veranda med et dejligt udsyn til omgivelserne. Der er god mulighed for at opføre et ekstra værelse på overetagen.

Boligen er omkranset af en fin, nem have, hvor der blot kræves minimal ved­li­ge­hol­del­se. Endnu et plus er at der er etableret fjernvarme.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Leon Kristensen

Ejendomsmægler MDE

lkr@edc.dk40 32 28 0086 34 27 00EDC AROS Ebeltoft