Villa fra EDC

Nørregade 40

8464 Galten

2.698.000 kr.

5/3 rum, 146 m²
112 visninger de seneste 24 timer

Centralt placeret villa med dobbelt garage

Med nøglerne til Nørregade 40 får I en super fin villa med en helt central placering i Galten By med omgivelser, der byder på luft og ro omkring jer. Boligens 146 m2 bolig fordeler sig på 88 kvm stueplan samt en udnyttet tagetage på 58 kvm. Herudover er en kælder på 88 kvm. Til boligen hører desuden en stor isoleret dobbelt garage på 60 kvm. som gennem tiden har fået skiftet tag, nye porte og vinduer. Der er ydermere gode muligheder for etablering af ladeboks i garagen. Boligen er indrettet på følgende måde:

Kælderen byder på en fordelingsgang, som giver adgang til to mindre disponible rum, et større disponibelt rum, et badeværelse, et bryggers samt et køkken. Kælderen har desuden egen indgang.

Boligens stuenplan byder på en mindre entré med trappe ned til kælderen. Fra entréen er der adgang til et stort køkken med en køkken-ø som giver jer masser af bord- og op­be­va­rings­plads. I finder ligeledes en stor vinkelstue hvor der er mulighed for at etablere både et sofaområde og en spiseafdeling. I stuen er desuden en nyere brændeovn, som bidrager til en hyggelig atmosfære. I stueplan er der også et toilet. 1. salen byder på 3 gode soveværelser, et repos samt et badeværelse.

På den østlige side af boligen finder I skønne træterrasser i flere plan, som I fra køkkenet har direkte udgang til.

Boligens centrale placering betyder bl.a., at I har under 5 min. kørsel til Gyvelhøjskolen, få minutters gang til by- og butikslivet, Galten børnehave, Galten vuggestue, ind­købs­mu­lig­he­der samt max 30 min. kørsel til Aarhus C, Silkeborg og Skanderborg.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mark Højby Vittet

Ejendomsmægler MDE

mavit@edc.dk20 16 19 1486 94 66 55EDC AROS