Villa fra EDC

Stokbrovej 97, Elev

8520 Lystrup

3.995.000 kr.

6/4 rum, 146 m²
Købsaftale underskrevet

Utrolig charmerende og fuldmuret villa

Ejendommen:
Vi er glade for at kunne byde jer velkommen i denne skønne, charmerende og fuldmuret villa, beliggende i det attraktive Elev. Boligen udstråler ro og velvære, hvilket kommer til udtryk ude som inde. Når man ankommer til boligen, kan man kun beundre den charmerende byggestil med den flotte røde mursten, med bevoksning opad, det røde teglstenstag, vinduer i forskellige størrelser og den forskudte planløsning.
Når man træder ind i boligen, opleves charmen så snart man træder ind i boligens køkken-alrum. Den forskudte planløsning skaber en harmonisk forbindelse mellem køkken-alrummet og stuen, således rummene føles åbne og lyse samtidig med, at stuen forbliver hyggelig og intim.
De gode sommerdage kan nydes i den særdeles hyggelige, private og opvoksede have, med terrasser der vender mod henholdsvis øst og vest. Derved kan man følge solens bane, og søge sol eller skygge afhængigt af behovet. Sommeren forlænges grundet det fantastiske og rummelige orangeri i haven, hvor man kan sidde de koldere aftener og nyde de dejlige og opvoksede omgivelser.
Yderligere er der carport og garage. Garagen er i forlængelse af boligen, og kan evt. inddrages til bo­lig­kva­drat­me­ter såfremt, der er behov for ekstra værelser.

Indretningen:
Boligen er særdeles velindrettet med en rummelig entré, 4 soveværelser, 2 badeværelser, køkken-alrum, stue og bryggers. Når man træder ind i den rummelige entré, træder man ind i en ideel børneafdeling bestående af 2 gode soveværelser og 1 badeværelse. Fra entréen er der adgang til køkken-alrummet, hvor der er en god naturlig opdeling af køkken og spi­sear­ran­ge­ment. Masser af naturligt lys strømmer ind i køkken-alrummet gennem de store vindespartier og terrassedøren, som giver udgang til haven.
I alrummet er der en MCZ pilleovn fra 2017, der giver god varme i rummet, samt skaber en hyggelig atmosfære.
Fra køkkenet er der udgang til den vestvendte forhave samt adgang til bryggerset med egen indgang.
Charmen ved den skæve planløsning bliver særligt fremhævet i forbindelsen mellem køkken-alrummet og stuen. Her er de to rum adskilt med en skydedør og et trin op til stuen. Stuen er rummelig og har et dejligt naturligt lysindfald fra de store og små vinduespartier. Herfra er der også udgang til haven.
Fra stuen er der adgang til et stort soveværelse med indbyggede skabe, udgang til terrassen samt eget badeværelse tilknyttet. Yderligere er der et kontor/ børneværelse.

Området:
Ejendommen er beliggende på Stokbrovej i et lukket område i det populære Elev, hvor I blandt andet finder mange grønne områder, boldbaner, legepladser og stisystemer til både Elev skole og børnehave. Indenfor kort afstand findes lækre naturområder med blandt andet sø og skove med shelterplads.
Fra boligen er der cirka 20 minutters kørsel til Aarhus og kun 10 minutter til Skejby Sygehus. Motorvejen mod nord/syd eller Djursland nåes på under 10 minutter. Yderligere har letbanen stop i kort afstand til boligen - både i Lystrup og Nye.

Din personlige rådgiver

Med over 30 års erfaring kender jeg alle aspekter af et boligsalg. Jeg mener, at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Hvad enten du skal købe eller sælge bolig står jeg derfor klar til at yde en ærlig og reel rådgivning.

Anette Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

anielsen@edc.dk40 43 51 5387 43 42 41EDC AROS