Villa fra EDC

Spartavej 3, Hårup

8530 Hjortshøj

5/3 rum, 177 m²
Solgt

Charmerende villa med stor og lys opholdsstue

Ejendommen:
Nu udbydes denne charmerende villa, som er beliggende helt centralt i Hårup.
Villaen har en skøn og opvokset have med flere dejlige opholdsområder, hvor man kan nyde en kop kaffe i de varme sommermåneder. Her er masser af plads til børnenes leg og boldspil på den store græsplæne. Foran ejendommen ligger en praktisk carport, så man kan parkere bilen i ly for vind og vejr.

Indretningen:
Villaen er med sine 2 værelser og 1 soveværelse samt 2 badeværelser perfekt som familievilla.
I bydes indenfor i for­de­lings­gan­gen, hvorfra der er adgang til to gode værelser, badeværelse med separat bruseniche samt villaens køkken, som er lyst og charmerende. Her er god skabs- og bordplads, og med mulighed for at indrette en spiseplads. I denne del af boligen finder man også bryggerset, som byder på udgang til bagsiden af huset samt va­ske­fa­ci­li­te­ter.
Hjerterummet i villaen er uden tvivl den store stue, der rummer plads til både sofa- og spi­sear­ran­ge­ment - Her kan familien tilbringe mange dejlige stunder sammen. Stuen er lys og indbydende med store vinduespartier, hvorigennem man kan nyde årstidernes skiften i den dejlige have. Fra stuen er der nedgang til den hyggelige pejsestue, som indbyder til afslapning og hygge med sin komfortable atmosfære.
I forlængelse af pejsestuen ligger et soveværelse med eget badeværelse, som indeholder både bruseniche og sauna, hvor man kan slappe af og pleje både krop og sjæl.

Alt i alt er Spartavej 3 en dejlig ejendom med en god indretning og en central beliggenhed.

Området:
Huset er beliggende i Hårup, en hyggelig by med et godt lokalsamfund, beliggende mellem Mejlby og Lystrup. Tæt ved boligområdet ligger Hårup Skole, hvor også Håruphallen tilbyder masser af sport­sak­ti­vi­te­ter og arealer hertil, hvilket er helt perfekt for familien med aktive børn. Byen er omkranset af skøn natur, heriblandt marker og skov, hvilket giver skønne omgivelser, som bare indbyder til lange gåture. Indenfor kort afstand finder man mo­tor­vejs­net­tet, så man er sikret let adgang til blandt andet Aarhus og Djursland.
I får her de helt rigtige rammer for et naturrigt og hyggeligt familieliv, så ring på 87 43 42 41 og bestil en fremvisning allerede i dag.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
85305026
Boligareal
177 m²
Vægtet areal
183 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
990 m²
Antal etager
1
Byggeår
1966
Ombygget
1976
Energimærke
D
Liggetid
329 dage

Nyttige links

Din personlige rådgiver

Med over 30 års erfaring kender jeg alle aspekter af et boligsalg. Jeg mener, at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Hvad enten du skal købe eller sælge bolig står jeg derfor klar til at yde en ærlig og reel rådgivning.

Anette Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

anielsen@edc.dk40 43 51 53EDC AROS

EDC AROS

Bygaden 28, 8520 Lystrup

853@edc.dk87 43 42 41