Villa fra EDC

Åstrupgårdvej 10

8541 Skødstrup

1.998.000 kr.

2/1 rum, 120 m²

Byggemulighed på naturskøn beliggenhed

Det er os en fornøjelse at byde velkommen til denne 1.354 kvm store grund med skoven i baghaven - og mindre end 800 meter til havet. Grunden er orienteret mod syd/vest.

I dag findes et ældre hus på grunden, som I kan lade nedrive og opføre jeres drømmehus. Be­byg­gel­ses­gra­den er 30%, og der må bygges 2 plan i 8,5 meters højde.

Studstrup er et hyggeligt lokalsamfund, tæt på strand og skov.Der findes integreret daginstitution i området og der er skolebus til Skæring Skole. Området er lukket, så man er fri for en masse unødig trafik, men ligger kun få minutters kørsel hand­le­mu­lig­he­der i Skødstrup/Løgten og Skæring. Der er bybus fra området og ca. 20 minutters kørsel til Aarhus midtby samt nem adgang til mo­tor­vejs­net­tet.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Rolf Bach

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

rba@edc.dk22 15 14 6758 58 74 69EDC Poul Erik Bech, Risskov/Egå