Villa fra EDC

Tingvej 81

8543 Hornslet

4.795.000 kr.

6/4 rum, 195 m²

Velkommen til Solhøj – måske den mest charmerende villa i Hornslet

Ejendommen:
Denne villa er et godt eksempel på, hvorfor en villa med sjæl og charme fortsat er yderst eftertragtet. Villaen er opført i 1923 i ’’Bedre Byggeskik’’ stilen med det gode håndværk, klassiske arkitektur og flere unikke detaljer, som man ikke kan bygge sig til i et nyt hus i dag. Villaen er gen­nem­renove­ret over de sidste par årtier, senest entréen i 2021 med sil­de­bens­par­ket, spe­ci­al­frem­stil­len­de døre/vinduer og gulvvarme. En gennemført og yderst charmerende villa med fantastisk beliggenhed i Hornslet.

Indretning:
Villaen fremstår yderst velholdt og lige til at flytte ind i. Nuværende ejer har gjort sit for at beholde den charme og æstetik der oprindeligt har været i villaen. De tre stuer en-suite har bl.a. unikke og smukke fløjdøre, højt til loftet og mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. I stueplan er der endvidere et ’upcyklet’ Multiform køkken med spiseplads, som i 2016-2018 har fået ny bordplade, vaske/armatur, softclose låger mm. Fra stueplan er der udgang til både den flotte træterrasse mod syd samt haven mod øst. Foruden opgang til 1-salen og nedgang til kælderen er der også et nydeligt badeværelse med badekar og lyse klinker.
Via den flotte trappe med speciallavet tæppeløber ledes du op på en rummelig 1.-sal med hele 3 soveværelser, badeværelse med bruseniche, samt et walk-in closet til det ene værelse. Fra dette værelse er der desuden udgang til en fin altan samt en stor repos med mulighed for kontorplads og ligeledes er udgang til en nydelig altan.

I den store renoverede kælder er husets vaskerum, mulighed for værksted og vinkælder.
Til boligen hører et stort udhus, hvor der ligeledes er indrettet et fint anneks. Her er igen mange an­ven­del­ses­mu­lig­hed såsom gamerrum, biograf mm. På annekset er der diskret placeret et 8 kW solcelleanlæg med optimal disponering mod syd og intelligent ladestander.
Der store gamle have indbyder til leg og hygge samt en flot køkkenhave i højbede. Muligheder i haven er mange og der kan laves mange gode sol- og hyggekroge.

Området:
På Tingvej 81 er man tæt på byens faciliteter, men samtidig beliggende i udkanten af byen tæt på skov og natur. I gåafstand til ejendommen kan man nå byens handelsgade, letbanestoppet, indkøb og skolen. Hornslet er en by i rivende udvikling og med et godt lokalsamfund har man her alle muligheder for at leve det gode liv på Tingvej 81.

Lyder det som noget for dig, så bestil en fremvisning allerede i dag.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Realistisk og reel rådgivning hele vejen

Når man er på udkig efter en bolig er det ikke kun de ydre rammer der skal sælge. Det er drømmen. Når du bruger mig som din mægler kan du forvente en realistisk og reel rådgivning fra start til slut.

Malthe Brøckner Siggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

masi@edc.dk61 62 02 7287 85 03 33EDC AROS