Villa fra EDC

Toftagervej 8, Skader

8543 Hornslet

1.795.000 kr.

5/4 rum, 208 m²

Moderniseret villa i fantastiske omgivelser

Ejendommen:
Hos EDC AROS har vi nu fornøjelsen af at åbne dørene for de helt perfekte rammer for familien der søger væk fra byens larm og støj, og til landlige skønne omgivelser. Ejendommen tilbyder jer en stor villa med 208 bo­lig­kva­drat­me­ter, som fremstår i utrolig god og ind­flyt­nings­klar stand. Huset er løbende blevet istandsat og moderniseret, så den er lige til at flytte ind i.

I boligen er der i nyere tid foretaget klimavenlige forbedringer i form af, nyt og støjsvagt luft-til-vand varmeanlæg, nyere varmtvands­be­hol­der kombineret med solvarmeanlæg, nyere vinduer i loftet i multirummet, hul­mur­si­so­le­ret samt 300mm isolering på loftet.

Helt tæt på ejendommen er der skønne marker og en bondegård, som bidrager til den landlige idyl. Den hyggelige natur fortsætter ind i haven, som er med masser af plads og flere dejlige terrasser heraf den ene med hyggelig udendørs pejs. Til huset er der en utroligt charmerende indkørsel belagt i fine brosten, tilhørende stor carport med god plads til bilen, opbevaring, værktøj, haveredskaber og mere.

Indretning:
Huset tilbyder jer en planløsning der er helt ideel for børnefamilien med både store og mindre børn. De fire værelser er alle i rigtig fin størrelse, og med en god fordeling rundt om husets hjerte som findes i køkkenalrum og opholdsstuen. Køkkenet er blevet skiftet i 2021 og fremstår i fine og lyse elementer fra Ikea med massiv ege­træs­bord­pla­de, med god skabsplads, stor spiseplads, og i åben forbindelse til opholdsstuen. Her kan hele familien samles i både større og mindre forsamlinger, og giver jer skønne rammer for hjemlig hygge. Der er desuden adgang til terrasse herfra, både fra stuen og køkkenet. I forlængelse af opholdsstuen er der i tilbygningen indrettet et stort og lyst værelse med skønne ovenlysvinduer og adgang til terrasse herfra også, her kan der helt ideelt indrettes en oase af et for­æl­dresove­væ­rel­se. Indgang til huset er enten via særskilt entré, eller direkte til det store og rummelige bryggers som ligger i forlængelse af køkkenet. I bryggerset er der helt utroligt meget skabsplads og va­ske­fa­ci­li­te­ter, lige hvad børnefamilien har brug for til hverdag. Med adgang fra bryggerset, er der et stort værelse som snildt kan udnyttes til det store teenagerbarn eller evt. stort hjemmekontor. To af husets værelser er med forbindelse fra fordeler gang fra entréen, som også giver jer adgang til husets badeværelse og gæstetoilet i flotte elementer.

Området:
Den landlige idyl i Skader, bliver suppleret med blot 8 minutters kørsel til Hornslet, skolebus og offentlige busser tæt ved adressen, samt et hyggeligt, aktivt og nærværende lokalt sammenhold. Ønsker I et familieliv i ro og mag, langt væk fra byens larmende trafik? – Vi glæder os til at fremvise denne velholdte villa for jer, kontakt os allerede i dag på tlf. 87 85 03 33. Der foreligger en randonmåling med resultat under græn­se­vær­di­er­ne, hvilket er et flot resultat for området.

Realistisk og reel rådgivning hele vejen

Når man er på udkig efter en bolig er det ikke kun de ydre rammer der skal sælge. Det er drømmen. Når du bruger mig som din mægler kan du forvente en realistisk og reel rådgivning fra start til slut.

Malthe Brøckner Siggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

masi@edc.dk61 62 02 7287 85 03 33EDC AROS