Villa fra EDC

Baggesensvej 46

8600 Silkeborg

2.995.000 kr.

4/2 rum, 127 m²

Fantastisk beliggenhed i Sydbyen

Vi har nu fornøjelsen af at byde indenfor på Baggesensvej 46. Så drømmer du om at komme til at bo i Sydbyen så har du nu muligheden. Du får endda mulighed for parkering på grunden.

Sælger har i 2005 fået nyt tag på boligen, køkkenet er fra 2000 og vinduerne er fra 2002, dog er yderdøren kun et par år gammel.

Boligen er i stueplan indrettet med køkken-alrum med godt lysindfald, aflukket fra stuen med franske døre. Fra alrummet er der udgang til solrig sydvestendt terrasse. Du får også et toilet på dette plan. På 1. sal er der i dag to store værelser og et badeværelse. De to værelser har dog mulighed for at deles i tre, hvis behovet herfor skulle opstå for dig som køber.

Dengang sælger skifter taget sætter de to ovenlysvinduer i, med tanke på en udnyttelse af tagetagen, som har en fornuftig højde og fantastisk udsigt til skoven.

I kælderen, som ligger højt i forhold til terræn, får du masser er plads til opbevaring, fælles multirum, indendørs værksted eller noget helt fjerde. Herudover er der et viktualierum og vaskerum.

Huset er trukket ud mod vejen, hvilket giver en dejlig stor have bag huset, hvor du har mulighed for at være helt dig selv. Her er der et væld af muligheder med plads til hele familien i alle aldre, uanset om du er til boldspil, fangeleg eller et spil på petanquebanen.

Ved siden af huset er der en garage af ældre dato, hvor der skal påregnes lidt renovering.

Boligen er beliggende på en fantastisk beliggenhed i Sydbyen. Tæt på flot natur uanset om du trænger til en gå- eller cykeltur i skoven eller badetur i Almindsø. Du får ligeledes kort til alt, da alt hvad du skal bruge i hverdagen ligger indenfor 5-15 minutters afstand, såsom ind­købs­mu­lig­hed, børnehave, vuggestue, skole, busterminal, Silkeborg Station og midtbyens mange tilbud.

Indenfor 10 minutter når man via den nye Nordskovvej, motorvejen til Århus.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Camilla Overgaard

Ejendomsmægler, MDE, Vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit

cov@edc.dk24 41 13 9958 58 74 82EDC Torben Larsen a/s