Villa fra EDC

Merkurvej 5, Gjessø

8600 Silkeborg

3.595.000 kr.

5/4 rum, 187 m²

Arkitekttegnet villa tæt på skov og badesø

På Merkurvej 5 har du nu muligheden for at erhverve dig et unikt arkitekttegnet hus med udsigt til åbne marker og skov. Boligen er tegnet af Schmidt Hammer Lassen.

Villaen er på 187 kvadratmeter er opført i 2007, hvor intet er overladt til til­fæl­dig­he­der­ne. De indvendige rammer centreres om sam­lings­punk­tet i det store køkken/alrum/stue der har loft til kip, og som fordeler sig over næsten 90 kvm. I det tidsløse køkken fra Schmidt Nordic er alle løsningerne valgt fra den absolut øverste hylde med flere eksklusive detaljer, som er gennemgående i hele villaen.

Foruden det store alrum byder villaen på to flotte badeværelser med sanitet fra Philippe Starck og et skønt lysindfald og udsigt over den store have. Derudover er der fire værelser, hvor der er mulighed for at lave en børneafdeling. De tre værelser er placeret ved siden af hinanden, mens det fjerde og største værelse lader jer etablere et stort soveværelse med egen indgang til det ene af badeværelserne.

Den dejlige beliggenhed i Gjessø byder på na­turs­køn­neom­gi­vel­ser med både hede, skov og badesø som nærmeste naboer. Her er også adskillige gode løbe- og mo­un­tain­bi­ke­ru­ter og en skolesti, der hjælper børnene sikkert til Gjessø Skole. Udover Skolen finder du i Gjessø en lokal købmand, en sportshal, og to badebroer med dertilhørende sauna, der lokker folk til på alle tider af året.

I byens velfungerende lokalsamfund kender man hinanden, og der er rig mulighed for aktiviteter, fællesskab og samvær.

Lyder det som noget for dig, vil vi med stor glæde byde dig velkommen i én af Gjessøs mest kompromisløse boliger.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeppe Skovhuus

Partner, ejendomsmægler, MDE

jeps@edc.dk24 44 53 8658 58 71 36EDC Torben Larsen a/s