Villa fra EDC

Sensommervej 132

8600 Silkeborg

2.495.000 kr.

4/3 rum, 162 m²
63 visninger de seneste 24 timer

162 m2 villa med skøn have carport og værksted

Kun 10 minutters kørsel fra Silkeborgs inderste kerne finder vi denne skønne villa, med en god planløsning og velindrettede rum. Boligen består af et moderniseret lyst køkken-alrum med masser af skabsplads, og med en god rummelighed til en stor spiseplads, selv til den helt store familie. Fra køkken-alrummet er der direkte adgang til husets charmerende stue, der med dets vinduer fra gulv til loft, skaber et smukt lysindfald. I stuen er der plads til afslapning, fa­mi­liear­ran­ge­men­ter og en børnekrog, så hele familien kan samles til hyggelige stunder. I samme afdeling findes for­æl­dre­af­de­lin­gen med et dejligt soveværelse, hvor der også er plads til garderobeskabe, opbevaring m.m. I modsatte afdeling forefindes yderligere 3 værelser der kan indrettes som børneværelser, kontor, legerum, gæsteværelse – ja, mulighederne er mange og tilpasser sig let dine ønsker og behov. I denne afdeling er der også et badeværelse med badekar og brus. Sidst er der boligens bryggers, igen med plads til opbevaring og med plads til at have va­ske­fa­ci­li­te­ter. I haven er der god plads til leg og hygge omkring bålstedet.

Dette vidunderlige hjem hører til i naturskønne omgivelser. Store skovarealer med MTB-spor, en lækker badesø, og selveste Gudenåens vandløb til kajaksejlads, er at finde lige i nærheden, så det er nemt at dyrke friluftslivet. Samtidig vil I kun have et par minutter til dag­in­sti­tu­tio­nen og ind­købs­mu­lig­he­der, mens en cykeltur leder til Resenbro skole. Området byder sig til med et væld af fri­tidsak­ti­vi­te­ter - for eksempel Silkeborg Ry Golfklub med 27 huller og fitness. Resenbro er perfekt til den naturglade familie, eller familien der ønsker kort afstand til alle dagligdagens gøremål. Prikken over i'et er den nemme afstand, I får til både Herning, Aarhus og byerne derimellem - helt perfekt for pendlerne!
Skal du se denne skønne villa? Så tøv ikke med at give os et kald.

Book din fremvisning i dag.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeppe Skovhuus

Partner, ejendomsmægler, MDE

jeps@edc.dk24 44 53 8658 58 71 36EDC Torben Larsen a/s