Villa fra EDC

Birkevej 9, Thorning

8620 Kjellerup

695.000 kr.

6 rum, 160 m²
KOM MED ET BUD

Sælger imødeser bud - ejendom med mange muligheder

Birkevej 9 er beliggende i et attraktivt område og en bolig med mange muligheder alt efter behov.

Ejendommen byder på hele 260 etagemeter i 3 plan, hvoraf boligarealet udgør 160 m² og 100 m² kælder. Grunden er på 759 m² med sydøst vendt have.

Selve boligen indeholder bl.a.: entré med trappe til 1. sal, 3 sammenhængende stuer med mulighed for at åbne op, lave køkken alrum og evt. lave en direkte udgang til haven mod syd. Derudover er der 2 værelser og et badeværelse. 1. sal byder på 3 værelser, badeværelse og lille tekøkken. Kælderplan består af flere disponible rum og garage med adgang til vejen. Ejendommen giver mange muligheder for selv at sætte sit præg efter behov eller evt. dele den op til to lejligheder til udlejning.

Den store have kan indrettes efter behov med mulighed for flere gode hyggekroge, hvor solen kan nydes.

Thorning er beliggende mellem Viborg og Silkeborg, som kan nås indenfor 20 min. Ligeledes få kilometer til Kjellerup med gode ind­købs­mu­lig­he­der. I Thorning er der skole, daginstitution, sportsforening, lokal købmand samt et stærkt lokalmiljø.

Kunne denne ejendom være noget for dig? Book din personlige fremvisning allerede i dag, hos EDC Kjellerup på tlf. 86 88 28 22.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kjærgaard Jørgensen

Ejendomsmælger, MDE

lkj@edc.dk61 60 20 4386 88 28 22EDC Kjellerup