Villa fra EDC

Kong Valdemars Vej 18, Thorning

8620 Kjellerup

1.895.000 kr.

5 rum, 148 m²

Ind­flyt­nings­klar familievilla i Thorning

Er boligdrømmen en stor familievilla i Thorning med en skøn udsigt? Kong Valdemars Vej 18 er til dem der ønsker en ind­flyt­nings­klar bolig i et attraktivt område og samtidig har behov for masser af plads.

Ejendommen byder på hele 217 etagemeter fordelt på kælder og stueetage, hvoraf boligarealet udgør 147 m² og 69 m² kælder. Grunden er på 1.304 m², så der er masser af plads på grunden til at indrette haven efter behov. Her har du udgang til den syd -vestvendte terrasse hvorfra du kan nyde solen det meste af dagen.
Selve boligen er opført i 1974 og indeholder; entré med bryggers, køkken med spiseplads og adgang til fordelergang, hvor der er placeret en brændeovn fra 2016. Gangarealet fører indtil alle 4 værelser, hvoraf det ene er med udgang til husets overdækket terrasse og oplagt som soveværelse. Herudover er der også to badeværelser, hvor det ene er med badekar. Begge badeværelser er moderniseret og fremstår lyse og indbydende samt med gulvvarme som du også finder i køkkenet og bryggerset. Til sidst er her de to store opholdsrum som du finder i den store stue, ca. 37 m² med rigeligt af plads til hele familien. Her er således både plads til det store spisebord, samt en stor sofagruppe der kan rumme hele familien. I forlængelse af stuen er her den renoveret udestue, der har fået skiftet tag i nyere tid. Her er ligeledes masser af plads til at familien kan samles. Og her har du rigtig gode mulighed for at forlænge sommeren, med skydedør direkte ud til haven. Udestuen er ca. 36 m² Kælderetagen er ligeledes i rigtig god stand, her har du ca. 69 m² fordelt på 2 gode disponible rum, med mange gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Til ejendommen har du også en dobbelt carport med plads til at holde begge biler, og i forlængelse er her et rum med plads til at parkere cyklerne.

Haven er dejlig lukket og har flere gode hyggekroge samt direkte udgang til stisystem direkte til Thorning Skole. På den anden side af vejen er et stort fællesareal som indbyder til boldspil samt en hyggelig lille sø. Thorning er beliggende mellem Viborg og Silkeborg, som kan nås indenfor 20 min. Ligeledes få kilometer til Kjellerup med gode ind­købs­mu­lig­he­der. I Thorning er der skole, daginstitution, sportsforening, lokal købmand samt et stærkt lokalmiljø.

Ejendommen er helt klart et besøg værd! Book din personlige fremvisning allerede i dag, hos EDC Kjellerup på tlf. 86882822

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 7186 88 28 22EDC Kjellerup