Villa fra EDC

Prangervej 8, Skræ

8620 Kjellerup

525.000 kr.

4/3 rum, 143 m²

Drømmer du om en ind­flyt­nings­klar bolig til en skarp pris?

På Prangervej 8 i landsbyen, Skræ, får du en yderst charmerende villa, med tilhørende garage og værksted. Derudover råder ejendommen over en hyggelig gårdhave med gode par­ke­rings­for­hold.

Selve huset er gennem tiden blevet løbende vedligeholdt og moderniseret så det i dag fremstår pæn og velholdt. Stueplan byder bl.a. på entré, lyst badeværelse med gulvvarme, lækkert køkken alrum med udgang til anlagt terrasse. Derudover stor hyggelig stue og soveværelse. 1. salen byder på repos og 2 gode værelser. Huset giver mange muligheder for selv at sætte sit eget præg.

Til ejendommen er der garage og værksted til familiens pladskrævende hobbies eller til opbevaring. Haven er dejlig lukket og med gode solrige hyggekroge samt frugttræer og blomsterbede. Grunden er dejlig overkommelig og kræver ikke det store vedligehold.

Fra ejendommen er der få kilometer til Thorning, hvor der er skole, idræts­fa­ci­li­te­ter, ind­købs­mu­lig­he­der, lægehus og et aktivt lokalmiljø. Ejendommen er ligeledes beliggende med gode vej­for­bin­del­ser til bl.a. Viborg, Ikast, Herning og Silkeborg. Kun ca. 20 minutters kørsel til mo­tor­vejstil­kør­sel ved enten Pårup eller Silkeborg. Derudover er der skolebus hver time fra Prangervej, som kører til Thorning og Kjellerup.

Ønsker du at se nærmere på denne villa, så kontakt os allerede i dag på tlf. 86 88 28 22, for at booke din personlige fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kjærgaard Jørgensen

Ejendomsmælger, MDE

lkj@edc.dk61 60 20 4386 88 28 22EDC Kjellerup