Villa fra EDC

Sognegårdsvej 14, Sjørslev

8620 Kjellerup

1.795.000 kr.

5/4 rum, 148 m²

Familievenlig rødstensvilla

Familievenlig rødstensvilla
Velkommen til Sognegårdsvej 14. Her finder du denne flotte rødstensvilla fordelt på 2 etager med en særdeles god planløsning som fremstår ind­flyt­nings­klar og alligevel med muligheder for at sætte sit eget præg på boligens stil. Boligen er velholdt og har gennemgået flere renoveringer og har bl.a. fået nyt tag i 2018 og skiftet vinduer af flere omgange, hvor de sidste er fra 2021. Herudover er der i 2018 lavet flot badeværelse og bryggers i kælderen.

I stueetagen bliver du budt indenfor i entréen der går videre ud i for­de­lings­gan­gen, som fører ned til væ­rel­ses­af­de­lin­gen, hvor du finder hele 4 gode værelser samt trappenedgang til kælderen og badeværelset i stueetagen, som byder på spa badekar. Yderligere er der herfra adgang til køkkenet som ligger lige ud til den store vinkelstue der byder på godt lysindfald og udgang til hyggelig udestue mod vest. Der er udgang til den sydlige have fra både udestuen og spisepladsen i stuen. Her er der plads til at nyde de hyggelige bede samt solens stråler.
Kælderen er en rigtig god kælder som byder på et stort trapperum når man kommer ned fra stueetagen, her er god plads til opbevaring og rummet fører ud i garagen under huset, som også kan bruges til værksted eller fælles rum. Desuden er der adgang til det store flotte badeværelse som er etableret i 2018 med flotte gråklinker og stor bruseniche samt bryggers der er lavet i samme stil. Herudover findes der stort disponibelt rum som kan bruges som fælles rum eller aktivitetsrum til børne eller hvis man har en pladskrævende hobby, er rummet helt oplagt til det.

På den 1.101 m² store grund finder du flere gode par­ke­rings­a­re­a­ler, udover garagen under huset. Der er lavet dobbelt holdeplads ud til Sognegårdsvej og der er carport på bagsiden af huset ved indkørslen til garagen. Haven er indrettet med hyggelige bede samt godt terrasse område mod syd og mod nord yderligere finder du flere bærbuske, højbede og flot græsareal som er med til at give en god charme til ejendommens udearealer.

Sjørslev by ligger utroligt uforstyrret i det midtjyske, så her får du både ro og natur tæt på. Fra ejendommen er der ca. 20 km til Sil­ke­borg­mo­tor­vej­en der kan føre dig videre til både Herning, Ikast og Århus. Ligeledes er der ca. 25 km til Silkeborg og 15 km. til Viborg. Ind­købs­mu­lig­he­der finder du i Kjellerup hvor der også er dvs. spe­ci­al­bu­tik­ker. Udover et godt fællesskab, rummer byen også et foreningsliv, her er byens Egnscenter det store samlingspunkt både for store og små, med motionscenter, fodbold -og håndboldklub m.m. Den lokale skole ligger lige ved siden af Egncenteret og her går klassetrinet op til 6. klasse, hvor børnene herefter kan tage bussen indtil Kjellerup. I forbindelse med skolen er her også SFO og klubtilbud. Af dagtilbud er her kun kort afstand til Krathgården, som er en gammel nedlagt landejendom, med masser af udearealer, så selv de helt små får masser af na­tu­ro­p­le­vel­ser og frisk luft.


Har boligen din interesse, så står vi klar til at fremvise boligen for dig når du har tid. Vi ser frem til at høre fra dig.

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 7186 88 28 22EDC Kjellerup