Villa fra EDC

Tværgade 2

8620 Kjellerup

1.295.000 kr.

6/4 rum, 192 m²
Ny Sag

Spændende byhus centralt i Kjellerup

Spændende byhus centralt i Kjellerup

Velkommen til Tværgade 2, her finder du dette flotte byhus på hele 192 m² og med yderligere 118 m² i kælderen. Så mulighederne er mange i dette hus uanset om det er til den store familie eller flere familier eller generationer der ønsker at bo under samme tag.

Fra Tværgade har du gåafstand til det meste i Kjellerup. Man er hurtigt inde på Torvet, hvor du finder byens forskellige ind­købs­mu­lig­he­der og flere spe­ci­alva­re­bu­tik­ker. Ved siden af Torvet findes også byens skole samt busterminal så du har gode muligheder for at komme rundt med offentlig transport. Du har ligeledes under 5 mins gåafstand til grønne områder, hvor du med fordel kan nyde Krabbes grønne ring.

Indvendigt fremstår huset velholdt og med en klassisk indretning ift. husets alder. Her er således køkken i delvis åben forbindelse med spisestuen, hvor der yderligere er adgang indtil den pæne stue. Her har du plads til at samle hele familien i den store stue der ca. er 41 m². I stueetagen findes yderligere et værelse samt badeværelse og entréen med trappe til 1. salen. På 1. salen findes der 3 gode værelser samt stort repos og endnu et badeværelse. I husets kælder er der indrettet et stort disponibelt rum som tidligere har fungeret som gildesal, hvor der ligeledes er et grovkøkken/bryggers i forlængelse. Herudover er her et toilet samt 2 disponible rum til opbevaring.Udvendigt på grunden findes garage med plads til redskaber og mindre arbejdsplads, herudover er der anlagt hyggelige bede og fliseterrasse så du tydeligt mærker stemningen af byhus på grunden.

Har du lyst til at se nærmere på denne charmerende boligs mange muligheder?
Så kontakt EDC Kjellerup i dag for at høre nærmere.

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 7186 88 28 22EDC Kjellerup