Villa fra EDC

Vestervangen 5

8620 Kjellerup

1.845.000 kr.

5/2 rum, 161 m²
Ny Sag

Flot og spændende indrettet villa i et af Kjellerups bedste områder

Drømmer du om at bo i en skøn og rummelig bolig med masser af plads til hele familien? Så er Vestervangen 5 i Kjellerup det oplagte valg for dig!
Denne fantastiske bolig byder på hele 161 m² boligareal i stueplan og med 86 m² rummelig kælder, der giver masser af plads til både opbevaring og samt diverse aktiviteter. Boligen er blevet godt vedligeholdt og har fået skiftet tag i 1999, så du kan være sikker på, at du overtager en bolig, der er helt ind­flyt­nings­klar og den høje ved­li­ge­hol­del­ses­grad, betyder at du ikke skal forvente at gøre noget ved boligen inden indflytning. Boligen stueetage giver mange muligheder for at indrette et værelse mere, hvis man måtte have behov for dette - se evt. alternativ plantegning for inspiration. Til boligen hører også en 34 m² stor udestue som kan bruges det meste af året og giver et skønt kig udover den flotte have.
Boligen har en fremragende beliggenhed tæt på Krabbes Grønne Ring, hvor du kan nyde skøn natur og frisk luft året rundt. Samtidig er der nem adgang til centrum af Kjellerup via stisystem, hvor du finder byens skole samt et godt udvalg af ind­købs­mu­lig­he­der, spisesteder og diverse spe­ci­al­bu­tik­ker samtidig med af fri­tidsak­ti­vi­te­ter og kul­tur­til­bu­de­ne også er i cykel afstand.
Med sin charmerende facade, lyse og rummelige værelser samt den hyggelige have er Vestervangen 5 den perfekte bolig til dig der gerne vil have, masser af plads til at leve og udfolde sig i.
Så tøv ikke med at tage kontakt og book en fremvisning allerede i dag. Med Vestervangen 5 i Kjellerup kan du se frem til en positiv og inspirerende tilværelse i skønne omgivelser.

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 7186 88 28 22EDC Kjellerup