Villa fra EDC

Ørevadbrovej 46

8632 Lemming

795.000 kr.

5 rum, 130 m²

Rødstens villa i Serup

Velkommen til Ørevadbrovej 46, her finder du denne charmerende rødstensvilla fra 1942. Boligen er delvis moderniseret, men fremstår med muligheder for selv at sætte sit præg på de sidste ting ved boligen. Her er bl.a. renoveret 1. sal og badeværelse samt nyere vinduer mange steder.

Boligen byder på 140 m² bolig samt 70 m² kælder med garage. Kælderen byder på disponible rum og herudover findes boligen træpille fyr der bruges til opvarmning. I stueetagen finder man entré, stor vinkelstue med plads til spiseafdeling samt tv-stue, endvidere er der badeværelse samt køkken og baggang ud til haven. 1. salen byder på repos, 2 værelser samt toilet.

Serup er en mindre landsby, beliggende ca. 10 km. nord for Silkeborg og kun 4 km. fra motorvejen. Byen har ca. 240 indbyggere og et rigt foreningsliv som er med til at skabe flere aktiviteter i byen. Herudover er der ikke langt til naturen omkring Hinge Sø, hvor der er badesø og flere skønne områder, hvor man kan nyde naturen. Banestien er også nem at komme til, så man hurtigt kan cykle mellem nabobyerne og helt indtil Silkeborg via den gamle togbane. Nabobyerne Skægkær og Lemming byder på både kommunale og private skoler, børnehaver og dagplejer samt gode idrætsforhold.

Har denne bolig vakt din interesse, så kontakt EDC Kjellerup i dag for at høre nærmere

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 7186 88 28 22EDC Kjellerup