Villa fra EDC

Augustas Vænge 15, Skanderborg Bakker

8660 Skanderborg

6.399.000 kr.

5/4 rum, 191 m²

Moderne villa fra 2006 i Bakkerne!

Denne velplaceret og fuldmurede villa i det attraktive Skanderborg Bakker, er opført i 2006 og fremstår yderst moderne, rummelig og med masser af karisma. Området er særligt attraktivt for sine gode stisystemer, legepladser og de naturskønne omgivelser.

Villaen er opført med fine detaljer, funktionalitet og et gennemgående stilrent design. Her er der ensidig taghældning, hvilket gør der er en god loftshøjde i alle rum, og det giver samtidig karakter til boligen og nogle fantastisk leverum. Ydermere har man et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Villaen har med sine 191 kvadratmeter også en gennemtænkt planløsning, som giver flere veldisponeret rum, med plads til hele familien.

Hjerterummet er det skønne køkkenalrum i åben forbindelse med stuen, her bemærker man særligt den gode loftshøjde samt det helt fantastiske lysindfald fra de mange vinduespartier. Køkkenet er i et flot stilrent design med gedigne materialer, og det moderne udtryk er gennemgående. Fra alrummet er der et par trin op til den ni­veau­forskud­te og rummelige stue. Centralt i stuen er der en brændeovn, som kan nydes sammen med familien i de kolde måneder. De rummelig leverum, gør at der er god plads til at have venner og familie på besøg.

Villaen er indrettet med naturlige børne- og for­æl­dre­af­de­lin­ger med et stort forældre soveværelse samt et lækkert badeværelse med dobbelt bruser. I børneafdeling finder I 3 gode værelser, samt et badeværelse i samme stil som det andet. Yderligere har man en rummelig entré, samt et bryggers med separat indgang og gode va­ske­fa­ci­li­te­ter og op­be­va­rings­plads.

Haven er anlagt med privathed for øje, her ligger I godt placeret på grunden, med god plads til udfoldelse og leg, og samtidig privat med et dejligt kig fra stuen og alrummet ud til haven. Udenfor venter en dejlig vestvendt terrasse, hvor man kan nyde solen det meste af dagen, her er der plads til boldspil og leg. Ydermere er der et fint isoleret redskabsrum med plads til værksted og opbevaring. Der er også en dobbelt carport, som kan føre en tørt ind i villaen.

Skanderborg by byder på skole, daginstitution, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, indkøb og meget andet. Fra villaen er der kort afstand til offentlig transport, man kan fra Skanderborg St. nå til Aarhus på blot 12 minutter. Derudover er der kort afstand til mo­tor­vejs­net­tet, som fører en til Horsens og Aarhus indenfor kort tid.

Lyder denne moderne og velplaceret villa i Skanderborg Bakker, som noget for jer? Ring til os på 86 52 35 00 for en fremvisning.
________________________________________________________________

Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Sloth Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar

pers@edc.dk40 35 01 0086 52 35 00EDC Skanderborg-Hørning