Villa fra EDC

Baunehøjvej 2, Nørre Vissing

8660 Skanderborg

2.998.000 kr.

5/3 rum, 164 m²

Charmerende villa med fantastisk naturskøn udsigt

Baunehøjvej 2 er beliggende i den lille landsby Nørre Vissing. Herfra har I kort afstand til naturskønne områder, skove, søer og legeplads mm. Fra flere af boligens rum har I et skønt udkig over marker og grønne områder. I får ligeledes en højtbeliggende terrasse med et drivhus samt en vidstrakt udsigt over området, hvor I har mulighed for at nyde solen hele dagen. Rundt om boligen er en flot stensætning, som sikrer flere forskellige udeområder og ter­ras­se­mil­jø­er i forskellige niveauer. Boligen byder blandt andet på en hyggelig tv-stue med et fantastisk lysindfald fra rummets store vinduespartier.

Boligen byder bl.a. på:

- Gulvvarme i flere af boligens rum

- Beliggenhed i roligt og ugeneret område med masser af dyreliv

- Nyere gulv i stue fra 2018

- Værelser i flere forskellige niveauer

Bus 330 stopper i byen og kører fra Låsby til Skanderborg. Her er der mulighed for at komme til både Veng Skole, Låsby skole samt Skanderborg gymnasium. Veng Skole og Børnehus rummer både vuggestue, børnehave og skoleklasser t.o.m. 6. klasse. Flere i byen går i skole i Låsby som går t.o.m. 9 klasse. På cykel er der kun 10 min. til Låsby skole. Derudover er der kort afstand til Galten og Låsby som I når på få minutters kørsel, hvor der er flere muligheder for indkøb og forretninger. I får omkring 10 minutters kørsel til Skanderborg og Ry samt cirka 20-25 minutters kørsel til Aarhus og Silkeborg via motorvejen.

Kontakt EDC AROS Galten på tlf. 86 94 66 55 og bestil en fremvisning!

Hjemmet er rammen om livet

Jeg er ejendomsmægler helt ind i hjertet! I mere end 30 år har jeg ført køber og sælger sammen, og glæden ved at overdrage en bolig til køber så et nye kapitel kan begynde, og samtidig vide at man har hjulpet sælgerne godt videre - ændrer sig aldrig for mig. Jeg lever af at gøre mig umage.

Susanne Skøtt Iversen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar, Køberrådgiver

ssi.846@edc.dk40 14 60 6486 94 66 55EDC AROS