Villa fra EDC

Hvidkløverhøjen 37, Gram

8660 Skanderborg

5.345.000 kr.

5/4 rum, 168 m²

Flot villa fra 2020 i Stilling/Gram

Drømmer I om en nyere villa med let adgang til smuk og kuperet natur i et attraktivt område? Der er samtidig kort afstand til de faciliteter man har behov for i hverdagen, som fx skole, daginstitution, indkøb osv.

Villaen er opført i 2020 og er beliggende i Stilling/Gram. Her får man en ind­flyt­nings­klar villa, med gode valg af materialer samt en gennemført planløsning. Villaen byder på 168 veludnyttede kvm., hvor man har en skøn børneafdeling med 3 gode værelser, bryggers og et skønt badeværelse. I villaens centrum er det herlige køkkenalrum placeret, her er der et fantastisk lysindfald og god plads til at have gæster på besøg. Køkkenet er valgt i flotte lyse materialer, man har også valgt et godt hjørne med alkove, hvor der er mulighed for afslapning og hygge med børnene under madlavning. Der er yderligere et godt viktualierum gemt bag et af køkkenets skabslåger, hvor man har god op­be­va­rings­plads.

I åben forbindelse med køkkenalrummet, er der den hyggelige stue placeret i et lavere niveau. Yderligere er der en for­æl­dre­af­de­ling, denne indeholder et dejligt soveværelse, walk-in-closet samt et badeværelse med en god og stor bruseniche. Der er fra køkkenalrummet udgang til den herlige terrasse, her venter flere hyggelige hjørner, hvor der er god mulighed for afslapning på de varme sommerdage. Derudover er der en god have, med mulighed for boldspil, leg og hygge. Haven har også en god nedgravet trampolin, der er derved rig mulighed for aktivitet for børnene.

Villaen har også en god garage med dobbelt garageport, her er der mulighed for at træde direkte ind i villaens bryggers. Der er fra garagen også udgang til et godt skur, hvor man har god op­be­va­rings­plads til cykler, værktøj m.m.
Fra villaen er der kort afstand til mo­tor­vejs­net­tet. Der er fra villaen kun 25 minutters kørsel til Aarhus, 8 min. til Skanderborg centrum og 30 min. til Horsens by.
__________________________________________________________________
Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Svit

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svit@edc.dk30 32 14 2886 52 35 00EDC Skanderborg-Hørning