Villa fra EDC

Oddervej 81

8660 Skanderborg

1.998.000 kr.

3/2 rum, 92 m²

Charmerende ejendom i skønne omgivelser

Tæt på Skanderborg, beliggende i herlige omgivelser, ligger dette charmerende bin­dings­værks­hus med kig til Skanderborg Sø!

Med store grønne arealer, kuperet terræn og naturskønne kig fra husets terrasser, er der på ejendommens 1.776 kvm store grund rig mulighed for at nyde grundens smukke omgivelser.

Huset rummer et samlet boligareal på 92 kvm + en god underetage! Her bør husets åbne køkken/alrum fremhæves, da der med store vinduespartier skabes et dejligt lysindfald, så huset fremstår lyst og venligt.

Ydermere har huset en god planløsning bestående af en stueetage der bl.a. rummer et køkken/alrum i åben forbindelse til stor stueafdeling. Her bliver man særligt betaget af den smukke udsigt. Derudover er der et skønt badeværelse. Husets 1. sal rummer 2 rigtig gode soveværelser, hvor man fra begge rum har en skøn udsigt. Kælderen er dertil udnyttet med 3 disponible rum, et stort bryggers samt et badeværelse.

Fra huset er der blot 5 minutters kørsel til Skanderborg, der går også en skolebus direkte til Virring. Så hvis du drømmer om landlig idyl med en god tilgængelighed til by, bør denne skønne ejendom på Oddervej 81 opleves!
____________________________________________________________

Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Svit

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svit@edc.dk30 32 14 2886 52 35 00EDC Skanderborg-Hørning