Villa fra EDC

Skanderupgade 5

8660 Skanderborg

6.499.000 kr.

6/4 rum, 142 m²

Gen­nem­renove­ret mu­rer­mester­vil­la i Skanderborg

Helt centralt beliggende i Skanderborg bymidte, venter denne herskabelige villa med unikke og flotte detaljer. Boligen er ind­flyt­nings­klar og er blevet gen­nem­renove­ret med gode materialer og med en tydelig rød tråd gennem hele boligen. Man bemærker særligt de fritliggende bjælker, de flotte paneler og flotte New Yorker vægge, som giver noget charme til den moderne villa.

Villaen er delt over 3 plan. I stueplan venter det herlige køkkenalrum, stue, toilet, entré samt udgang til den helt fantastiske have. Villaen fremstår lys og moderne, man har i køkkenet valgt en flot grøn farve, som spiller godt sammen med den charmerende stil. Hvis man bevæger sig op på villaens 1. sal, venter tre gode værelser, samt et flot badeværelse med New Yorker brusevæg. Herfra er der en trappe op til et veludnyttet loftrum, hvor der er plads til hygge og afslapning. I kælderen venter en fin entré, et lyst køkken, et flot badeværelse med vaskesøjle, et disponibelt rum og en lys stue/værelse.

Udenfor venter en helt vidunderlig have, der er lavet i flere niveauer. I toppen af den flotte have, er et skønt orangeri hvor man kan nyde som­mer­af­te­ner­ne med familie og venner. Der er yderligere en lækker jacuzzi, som man kan nyde hele året rundt. Der er flot beplantet i haven og man har yderligere en herlig udebruser. Med den helt unikke placering er man tæt på alt Skanderborg har at tilbyde. Man er tæt på gågaden, indkøb, skole, SFO, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og meget mere.

Ejendommen kan indgå i en byttehandel og sælger er meget fleksible i forhold til ejendomstyper og størrelse.

Lyder denne spændende og flotte villa som noget for jer? Ring på 86 52 35 00 for at høre nærmere.
_____________________________________________________________________

Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Sloth Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar

pers@edc.dk40 35 01 0086 52 35 00EDC Skanderborg-Hørning