Villa fra EDC

Vesterskovvej 11

8660 Skanderborg

6.198.000 kr.

5/4 rum, 177 m²

Etplansvilla fra 2017 midt i Skanderborg

Drømmer I om at bosætte jer i en nyere etplansvilla med central placering i Skanderborg? Så er denne villa ideel for jer. Villaen er ind­flyt­nings­klar og rummer gode valg og materialer, samtidig har man den unikke og fantastiske placering tæt på Skanderborg Sø.

Villaen har med sine store vinduespartier og døre et skønt lysindfald, derudover er der loft til kip i villaens køkkens alrum som giver en god rummelighed. Med sine 177 kvadratmeter er der god plads til familien, her er 4 gode værelser og to skønne badeværelser, hvoraf det ene er med et flot fritstående kar. Værelserne er opdelt i forældre- og børneafdeling, i for­æl­dre­af­de­lin­gen er der et dejligt værelse, walk-in-closet og det ene af badeværelserne med kar. Bør­ne­af­de­lin­gen består af 3 værelser, samt et badeværelse. I denne afdeling er der også et funktionelt og herligt bryggers, herfra kan man tilgå villaens garage med dobbelteporte. Der er derved god plads til køretøjer samt værksted eller lignende.

Bevæger vi os ind i villaens hjerterum som er køkkenalrummet, er der rig mulighed for hygge og sammenkomster. Køkkenet er holdt i lyse farver og har intet mindre end to ovne, ame­ri­ka­n­er­kø­le­skab samt et vinkøleskab, yderligere er der et herligt viktualierum med god plads til ekstra opbevaring. I åben forbindelse med køkkenalrummet er den store stue, herfra er der direkte udgang til den skønne træterrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde den gode udsigt og solen på de varme dage. Der er i alt to ved­li­ge­hold­ses­frie komposit terrasser, hvoraf den ene er overdækket og med direkte udgang fra vok­se­n­af­snit­tet.

Med sin centrale placering er man tæt på indkøb, sø, natur, skole, daginstitution, fri­tidsak­ti­vi­ter, restauranter og offentlig transport. Aarhus er blot 25 minutters kørsel væk, og man kan med tog fra Skanderborg station, nå ind til Aarhus på 12 minutter. Derudover er der kun 15 minutters kørsel til Horsens og 30 minutter til Silkeborg.

Lyder dette som noget for jer? så ring til os på 86523500 for en fremvisning.
_________________________________________________________
Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Svit

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svit@edc.dk30 32 14 2886 52 35 00EDC Skanderborg-Hørning