Villa fra EDC

Nørregade 4

8670 Låsby

2.598.000 kr.

4 rum, 150 m²

Charmerende villa i Låsby i flere plan

MULIGHED FOR AT SKIFTE VARMEKILDE TIL LUFT TIL VAND VARMEPUMPE FOR KR. 101.000!

På Nørregade 4 i Låsby ligger en meget hyggelig og charmerende villa. Boligen er i flere plan, med en udnyttet tagetage på 60 kvm. Boligen byder ligeledes på en kælder med god loftshøjde, va­ske­fa­ci­li­te­ter samt flere disponible rum. Kælderen har desuden et viktualierum, med plads til opbevaring. Til boligen hører desuden en garage med plads til bilen, haveredskaber, opbevaring og lign. Fra boligens hjerterum får I desuden kig til byens kirke og over grønt område.

Boligen har desuden også:
- 3 soveværelser
- Brændeovn der skaber en hyggelig atmosfære
- For­æl­dresove­væ­rel­se med egen adgang til toilet
- Stort køkken med spiseplads og god bordplads
- Badeværelse med gulvvarme
Boligen er beliggende i Låsby, som er godt placeret på landkortet. Herfra er blot 20 minutters kørsel i bil til både Århus, Skanderborg og Silkeborg. Byen er vokset meget de seneste år, flere nye boligkvarterer er blomstret op, hvor unge familier har etableret sig. Det har givet byen liv, hvilket man kan se på de talrige fritidstilbud - fodbold, friluftsbadet, tennis, sportshallen, nyt fitness center mv.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Steffan Sander Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

stni@edc.dk31 79 86 81EDC AROS