Villa fra EDC

Søkildevej 43

8680 Ry

4.499.000 kr.

6/4 rum, 138 m²

Fantastisk rødstensvilla i det centrale Ry

Ønsker I at bo på en af Ry’s mest populære placeringer, tæt på sø, badestrande, skove og grønne opholdsarealer, er denne villa noget for jer. Rød­stensvil­la­en fremstår flot og velholdt, med en fantastisk tilbygning med store glaspartier hvor de dejlige omgivelser kommer til sin ret, og I får et dejligt kig ned igennem den dejlige have. Her er beliggenheden tæt på Ry centrum, og med få minutters gåafstand finder I alt Ry har at byde på med ind­købs­mu­lig­he­der, skole, badestrande, togstation m.m.

Villaen rummer to veludnyttet plan med en god planløsning og en mindre kælder. Her bliver I budt indenfor ved entré, hvortil der ligger et lyst og rummeligt soveværelse med skabsplads og opgang til førstesalen. Herfra ligger villaens hjerterum, det store åbne køkken alrum i forbindelse med stuen. Her skaber de mange vinduespartier et fantastisk lysindfald, og de originale trægulve giver en unik charmerende stemning. Stuen er rummelig med plads til, at familien kan samles om spisebordet. Tager I et par trin ned i den ni­veau­forskud­te tilbygning, er der et lækkert og solrigt rum énsuite med stuen. Yderligere er der gæstetoilet, et stort bryggers med skabsplads og va­ske­fa­ci­li­te­ter, et rummeligt badeværelse med brus og adgang til et funktionelt værksted.

På førstesalen er der tre værelser med gode størrelser og skabsplads samt en mindre repos. Kælderen er tør og giver godt med mulighed for opbevaring.

Haven er uden tvivl et dejligt sted at være, den er velholdt og der er på den 899 m2 store grund, muligheder for at sætte sit eget præg. Boligen har en stor og dejlig ugenerede vest vendt terrasse, hvor de rolige omgivelser kan nydes i ro og mag. Grunden giver rigt med muligheder for at finde eller etablere hyggekroge, hvor end I befinder jer. Yderligere har boligen to redskabsrum med god plads til opbevaring af haveredskaber, cykler og diverse, samt en praktisk carport.

En flot villa i det centrale Ry som skal opleves! Ring på tlf.: 86 89 14 66 for en fremvisning.
________________________________________________________________
Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Sloth Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar

pers@edc.dk40 35 01 0086 52 35 00EDC Skanderborg-Hørning