Villa fra EDC

Hanstedvej 32

8700 Horsens

1.595.000 kr.

4/2 rum, 127 m²
Nyhed

Velholdt og hyggelig villa beliggende i Hansted mellem Egebjerg og Horsens

Villaen ligger i Horsens nordlige bydel, der er kendt for sine skønne omgivelser ved naturområdet ved Lille Hansted å og Hansted skov. Fra villaen er der gåafstand til skole, daginstitution, indkøb og idræts­fa­ci­li­te­ter med sportshal og boldbaner. Fra ejendommen er der få minutters kørsel til centrum af Horsens samt motorvejen.
Huset er løbende renoveret med bl.a. tag omkring 1998, mahogni døre og vinduer samt tagrender og stern omkring 2008. Villaen fremtræder overalt i fin stand med lyst og indbydende interiør samt New-Yorker væg i alrummet. Boligen opvarmes med fjernvarme.

Boligen er indrettet med entré med garderobe niche, et hyggeligt køkken med direkte adgang til nedsænket bryggers med masser af plads til vaskemaskine, tørretumbler og tørrestativ. Husets centrale rum er det rummelige alrum, hvor der er mulighed for at etablere 2 ekstra værelser. (se plantegning !) Fra alrummet er der et par trin ned i en nedsænket og hyggelig opholdsstue med skrå loft og klinkegulv med gulvvarme. Fra stuen er der udgang til terrassen. Desuden soveværelse med skydeskabe samt et børneværelse.
Til ejendommen hører en dejlig lukket og sydvendt have, der primært er anlagt med græs, så den kræver minimal pasning. Tilhørende carport med et stort redskabsrum.

Det handler om at sikre dig en tryg bolighandel!

Jeg arbejder målrettet og engageret med høj fokus på at skabe resultater for alle mine kunder. Derfor gør jeg mig ekstra umage hver eneste dag for at sikre dig den bedste rådgivning.

Lars Dencker

Ejendomsmægler, MDE & Valuar

ld@edc.dk20 20 91 9875 62 23 00EDC Ejendoms Centret A/S