Villa fra EDC

Helmesvej 4, Åes

8700 Horsens

4/3 rum, 202 m²
Købsaftale underskrevet

Ind­flyt­nings­klar og yderst velholdt land-/hobbyejendom med nyere stuehus med mange muligheder!

På Helmesvej 4 findes denne velholdte ejendom, som rummer det man behøver for at skabe et landligt paradis. Det nyere ved­li­ge­hol­del­ses­fri stuehus byder på masser af muligheder og er ideelt for familier, der ønsker at nyde livet på landet med masser af plads til både indendørs og udendørs aktiviteter. Hele ejendommen fremstår i god stand og bygget med fokus på lave for­brugs­ud­gif­ter, herunder et 6 kWh solcelleanlæg, mi­ni­rens­nings­an­læg og et kombineret træ-/halmfyr - som let kan udskiftes til et pillefyr. Der er desuden forberedt el til ladestander i garagen.

Stuehuset er opført i 2003 og strækker sig over 1 1/2 plan - her skal det fremhæves at hele boligen er med vandbåret gulvvarme! Stueetagen er indrettet med en rummelig entre/hall med trappe til 1. sal, et godt badeværelse hvorfra du har adgang til et praktisk vaskerum/garderobe med masser af velindrettet skabsplads og plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Det rummelige køkken/alrum er hjertet i huset, med et flot Svane-køkken og rigeligt med plads til både madlavning og hyggelige familiemiddage - herfra udgang til den skønne vestvendte terrasse, perfekt til afslapning og udendørs måltider i sommerhalvåret. Fra alrummet har du via franske døre adgang til den store- og in­dret­nings­ven­li­ge stue. Desuden er der et dejligt bryggers med ekstra op­be­va­rings­plads. Via den charmerende kvart­svings­trap­pe finder du på 1. sal to rummelige værelser samt et stort ”åbent” værelse, der kan tilpasses efter jeres behov - her er forberedt til stue eller flere værelser med separate gulvvarme zoner og evt. ekstra badeværelse.

Udbygningerne på ejendommen er også i god stand og rummer mange muligheder. Her finder I blandt andet et muret brændeskur til opbevaring af evt. brændsel, fyrrum, samt en tidligere staldbygning, der kan omdannes til hvad end I måtte ønske. Der er en stor garage med 2 porte med fjernbetjening med plads til to biler og stor værkstedsplads. Desuden er der en stor dobbelt carport, der er perfekt til opbevaring af brændsel eller diverse redskaber. Fra begge udhusbygninger er der adgang til loft til ekstra opmagasinering. Ejendommen er centralt beliggende med let vej til Horsens, Skanderborg og Århus, tæt på Hovedgård, hvor der er alt hvad man har brug for; skole, vuggestue, børnehave, nye sport- og fri­tids­fa­ci­li­te­ter incl. ny svømmehal, samt flere ind­købs­mu­lig­he­der, bager og apotek. Med en kontinuerlig udvikling i Hovedgård er I sikret masser af muligheder. Der er cykelsti med tunnel under hovedvejen, lige op til skolen kun små 2 km væk.

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
87004819
Boligareal
202 m²
Vægtet areal
287 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
4.191 m²
Antal etager
1
Byggeår
2003
Energimærke
C
Liggetid
40 dage

Tryghed/overskuelighed

Det skal være trygt og overskueligt at handle bolig, uanset om man skal købe eller sælge. Derfor møder jeg kunderne i øjenhøjde og gør fakta gennemskuelige, mens gode historier og minder videregives.

Michael Gudiksen Johansen

Ejendomsmægler, MDE, Bolig & Landbrug

mgj@edc.dk27 50 92 7176 25 56 84EDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Nørregade 51, 8700 Horsens

870@edc.dk75 62 23 00