Villa fra EDC

Bellisvej 7

8722 Hedensted

1.495.000 kr.

5/4 rum, 139 m²
Godt førstegangskøb!

Velplaceret bynær villa med fjernvarme

NYINSTALLERET FJERNVARME

Sælger har netop fået lagt fjernvarme ind, hvor de har brugt omkring 60.000 incl. fuld betaling af fjernvarmeunit - der er således ikke årlig betaling til leasing/leje.

Løbende moderniseret bolig, med mulighed for at sætte sit eget præg. Beliggende helt centralt i Hedensted by med kort afstand til alle byens faciliteter, herunder skole, dag­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der samt med kort afstand til mo­tor­vejs­net­tet.

Ejendommen er løbende blevet moderniseret og er ind­flyt­nings­klar. Dertil har du her muligheden for selv at gøre de sidste ting, som gør boligen til det helt rigtige valg. Af mo­der­ni­se­rin­ger kan det bl.a. nævnes: Opdateret mindre bryggers med helt ny fjernvarme fra 2022. Badeværelse fra starten af 00'erne. Opdateret gæstetoilet. Efterisoleret på loftet. Efterisolering af hulmur i 2021. Udskiftede vinduer og yderdøre. Nye hvidevarer i køkken fra 2019. Omlægning af have, således denne primært er udlagt i græs. Solceller fra 2012. Moderniseret børneværelse fra 2021, med nyt loft, nye gulve og filt på væggene. Derudover har soveværelset fået nyt gulv.

Man bydes velkommen i en flot entre med klinkegulv. Herfra er der videre fordeling til flere af boligens rum. Dejlig stor opholds- og spisestue med tæppe og brændeovn. Værelse med skønt vinduesparti, som giver et fantastisk lysindfald. Hyggeligt spisekøkken med nydelige skabselementer og listeloft. Fra køkkenet er der adgang til mindre bryggers, hvor der er plads til vaske/tørre faciliteter og lyse skabselementer. Nydeligt badeværelse med klinker ilagt gulvvarme, brus og lyse skabselementer. Mindre gæstetoilet med klinker og lyse vægge. Yderligere to værelser + soveværelse.

Beliggende på yderst bynær grund. Grunden er optimalt beliggende ift. sol. I haven er der en fin overdækket terrasse, og et mindre udhus. Derudover er der på ejendommen en tilhørende garage med stort isoleret fyrrum.

Boligen opvarmes via fjernvarme, dertil findes der på taget solceller.

Alt i alt en skøn bynær villa på en super god adresse og med god og sikker vej til skolen!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Marie-Louise Nørbo Eg

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

mlj@edc.dk20 14 79 1120 14 79 11EDC Hedensted