Villa fra EDC

Ringparken 16

8722 Hedensted

3.495.000 kr.

7/5 rum, 232 m²
85 visninger de seneste 24 timer

Arkitektonisk kvalitetsvilla

Usædvanlig flot kvalitetsvilla, opført til Læge May og tegnet af arkitekt Flemming Bay-Jørgensen i 1971. Ejendommen er beliggende midt i Hedensted by med gåafstand til skole, daginstitution og ind­købs­mu­lig­he­der. Villaen fremstår løbende moderniseret med respekt for husets oprindelige stil, herunder kan bl.a. nævnes renoveret bryggers fra 2002, tag fra 2021, badeværelse fra 2009/2010, alle vinduer skiftet til træ/alu i 2015/16, nyere badeværelse samt super lækker og kæmpe stor træterrasse fra 2021.

Ejendommen er opført som et H og er indrettet som følgende: Entre/hall med oprindelige klinker og elegant glasvæg til vindfang. Husets hjerte/leverum, hvor det flotte murstensgulv er bevaret sammen med det gedigne trækøkken fra Tectum. Her er der ovenlysvinduer og udgang til en helt fantastisk træterrasse, som er bygget ovenpå en svimmingpool - helt fantastisk detalje. Lækkert badeværelse med brus og badekar samt klinker og ovenlysvindue. Alrummet fungerer som et fordelingsrum til de fleste af boligens øvrige rum, delvis via en smuk fordelingsgang med store glaspartier mod træterrassen. Herfra er der således adgang til 3 værelser af varierende størrelse, soveværelse samt super lækkert badeværelse. Badeværelset er indrettet i smukke lyse nuancer, 60*60 klinker og elegante hvide skabselementer.
I den modsatte ende af boligen forefindes en opholdsstue med skønt lysindfald, lækkert hjemmekontor/værelse samt skønt stort bryggers.

Overalt i ejendommen forefindes ka­rak­te­ri­sti­ske gule døre, gipslofter og et væld af smukke detaljer. Derudover er der ovenlys i den flade del af bygningen samt flotte murstensvægge bevaret i flere rum.

Ifølge energimærket, sker den primære opvarmning af ejendommen via gulvvarme i opvarmede rum. Der er desuden radiatorer i stue og værelse.

Til ejendommen hører en god bred indkørsel, garage samt flere gode udbygninger.

Ejendommen opvarmes via Twin Heat træpillefyr, som også har mulighed for at opvarme med andet end træpiller. Der ligger fjernvarme i vejen, hvor der let kan tilkobles, hvis dette ønskes af den kommende ejer. Der er indhentet et tilbud på at få fjernvarme lagt ind via Hedensted Fjernvarme til ca. kr. 33.100.

Haven fremstår med skøn stor græsplæne, fliseterasse og helt unik træterrasse med masser af privatliv.

Der er alarm installeret, som køber har mulighed for at overtage.

En i særklasse flot ejendom med en helt unik beliggenhed midt i Hedensted by!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Marie-Louise Nørbo Eg

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

mlj@edc.dk20 14 79 1120 14 79 11EDC Hedensted