Villa fra EDC

Bjerrevej 385, Lindved

8783 Hornsyld

1.895.000 kr.

5/4 rum, 156 m²

Landligt beliggende og moderne familieejendom med 80m² opvarmet garage.

Har du behov for en skønt beliggende ejendom med plads til hele familien og din pladskrævende hobby? Så kunne Bjerrevej 385 være et oplagt valg til dig. Du flytter her ind i en skøn og rummelig villa med plads til hele familien. Det stilrene stuehus byder på moderne tiltag som blandt andet gulvvarme i stueplan, luft/vand varmepumpe og helt nye energivinduer i størstedelen af huset. Du kan altså med andre ord flytte lige ind og nyde tilværelsen på landet.
Du vil ankomme til ejendommen og parkere bilen i den flotte gårdsplads foran huset. Herfra vil du gøre din entre i huset gennem bryggerset, hvor hverdagens prak­ti­ka­li­te­ter kan ordnes. Her finder du både vaskemaskine og tørretumbler samt husets største badeværelse. Herfra har du adgang til den vestvendte terrasse, hvor aftenerne kan tilbringes med grillen tændt og i dejligt selskab.
Træd ind i husets rummelige køkken-/alrum som omfavner fa­mi­lie­til­væ­rel­sen og invitere til hygge over aftensmaden. Det flotte Svane køkken fra 2012, giver med sine fine træfronter, som i samspil med den altid flotte gra­nit­bord­pla­de, en naturlig glød til rummet. Her finder du også et lille værelse, som sælger i dag, anvender som viktualierum. Fra køkkena-/lrummet vil du træde ind i huset store stue, hvor hele familien kan samles til af­te­nun­der­hold­nin­gen i tv’et. Den sydvendte stue med sine store vinduespartier trækker et helt fantastisk lys ind i boligen, som du ikke finder mange andre steder. Tag turen på husets førstesal, hvor du finder et flot badeværelse, to fine værelser samt husets soveværelse med tilhørende walk-in i skunken. Fra husets første sal har du en unik udsigt ud over landskabet med blandt andet Purhøj i det fjerne.
I 1996 blev der bygget en 80m² stor garage til stuehuset, som i dag fungerer som erhvervs- og pro­duk­tions­lo­ka­ler for den nuværende ejer. Denne kunne med fordel også anvendes som garage med en stor lift, gildesal eller blot opbevaring til diverse. Der er installeret kalorifer i garagen og en helt ny luft/luft varmepumpe til supplering. Der er opsat ny eltavle med bimåler, så strømmen kan køre seperat i garagen.
Bjerrevej 385 er beliggende lige udenfor den skønne by Hornsyld med 10 minutter til Horsens og E45. Hornsyld har alt hvad du har behov for i hverdagen. Du finder skole, dagtilbud, indkøb, idræts­fa­ci­li­te­ter og meget, meget mere.
Vi glæder os til at fortælle dig mere om dette dejlige sted og ikke mindst at se dig til en fremvisning. Vi ses!

Dine drømme skal behandles med den største respekt

Jeg nyder at være åben og transparant overfor de mennesker jeg møder i min hverdag - jeg er her for at opfylde store drømme med den største respekt

Markus Høj Jakobsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hoj@edc.dk28 21 21 1175 69 38 22EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde