Villa fra EDC

Bråskovvej 9, Bjerre

8783 Hornsyld

695.000 kr.

4/3 rum, 82 m²
Solgt

Ejendom til gennemgribende renovering eller nedrivning på en stor grund med en skøn udsigt!

Søger du en ejendom, hvor du enten har muligheden for at restaurere den gamle bygning og gøre den kommende bolig lige som du gerne vil have den – eller ser du muligheden I at rive den gamle bygning ned for at opføre drømmevillaen? – så er muligheden her nu!
Boligen/grunden er højtbeliggende med fantastisk udsigt over de bakkede landskaber og natursmukke omgivelser. Her vil man hver eneste dag få et nyt flot syn, i takt med årstidernes forskellige udtryk og farver! Nuværende bolig har et bebygget areal på 82 kvm. med mulighed for udnyttelse af 1. sal.

Tilhørende findes 180 udhusbygning, hvor der tidligere har været bindingsstald og lade.

Boligen er beliggende midt mellem Bjerre og Bråskov, altså i kort afstand til Hornsyld med alle landsbyens faciliteter, såsom indkøb, skole, børnehave og velfungerende idrætsforening med både idrætshal og svømmehal. Der er desuden kun 15 min. kørsel til Horsens samt E45 og knap en halv time til Vejle.

Tryghed/overskuelighed

Det skal være trygt og overskueligt at handle bolig, uanset om man skal købe eller sælge. Derfor møder jeg kunderne i øjenhøjde og gør fakta gennemskuelige, mens gode historier og minder videregives.

Michael Gudiksen Johansen

Ejendomsmægler, MDE, Bolig & Landbrug

mgj@edc.dk27 50 92 7176 25 56 84EDC Ejendoms Centret A/S