Villa fra EDC

Grævlinghøjen 12

8800 Viborg

3.195.000 kr.

6/4 rum, 177 m²

Rummelig villa på "højene"

Med super beliggenhed på "højene" finder du denne vinkelvilla med mindre kælder. Villaen har sælger løbende istandsat og opdateret i deres ejertid. Det kan bl.a. nævnes, at facaden er hvidpudset i 2019, ligesom tag er fra den tid. Derudover er også køkken, flere vinduer, gulve og meget andet udskiftet.

Der er en særdeles god og tidssvarende indretning af villaen. Der er således indgang enten via forgang/entré eller baggang/bryggers. Bryggers er opdateret og holdt i en tidssvarende stil. Fra bryggers er der adgang til det store køkken-alrum. Du får her masser af skabs- og bordplads. Der er adgang til den rummelige stue, som har udgang til terrassen.
Fra både alrum og stue er der adgang til gang, hvor der også er udgang til terrassen, trappe til kælderen, adgang til forgang/entré, badeværelse som primært står oprindeligt, adgang til børneværelse/kontor og adgang til fordelingsgang. Af denne adgang til endnu et badeværelse, som også primært står oprindeligt, 2 store børneværelser, begge med skabe samt et rummeligt soveværelse med skabsvæg.
Kælderen indeholder: Stort disponibelt rum og 2 pulterrum der kan bruges til mange ting, f.eks. hjemmebiograf, aktivitetsrum, opbevaring mv.

Til ejendommen er der dobbelt garage og en skøn sydvestvendt have med en stor træterrasse med god plads til sommerens grillfester mv. Haven er primært lagt i græs og er nem og overskuelig.

Villaen er beliggende på lukket villavej, hvor du trygt kan lade børnene lege på vejen og der er stisystemer mod både skole og ind­købs­mu­lig­he­der, ligesom der er både legeplads og skøn natur i nærområdet.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jan Rind Andersen

Partner, salg og vurdering

jria@edc.dk23 24 72 2523 24 72 25EDC Poul Erik Bech