Villa fra EDC

Grubevej 15, Mønsted

8800 Viborg

1.195.000 kr.

6 rum, 168 m²

Velholdt villa beliggende på lukket lomme i Mønsted

På lukket lomme finder man denne velholdte villa med god indkørsel, ved­li­ge­hol­del­ses­nem have og funktionel planløsning. Ejendommen er beliggende på en hyggelig villavej, hvor man trygt kan lade børnene lege på vejen. Ligeledes er huset kun en 4 minutters gåtur væk fra Øst­fjends­hal­len, 5 minutter fra dag­in­sti­tu­tio­ner, 6 minutters gang til Dagli’Brugsen og kun en 5 minutters cykeltur fra Mønsted skole.

Når man ankommer til huset, bliver man mødt af et vindfang, hvor der er plads til overtøj samt fodtøj. Fra vindfanget ankommer man til en rummelig samt lys fordelingsgang, som viser dig ind til husets køkken. Køkkenet er i åben forbindelse til spi­se­af­de­lin­gen samt husets rummeligt stue med brændeovn og nedgang til kælderen. Huset indeholder 3 gode værelser - alle med indbyggede skabe. Et rummeligt badeværelse med både bruseniche og badekar til de små samt et gæstetoilet. Der er desuden et godt bryggers. I kælderen er der god mulighed for at lave et fedt fællesrum med evt. bordtennis, pool eller et lege-/fællesrum til børnene.

Til ejendommen er der desuden en stor samt ved­li­ge­hol­del­ses­nem have, hvor der er plads til diverse uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Et hyggeligt terrasseområde, hvor der er mulighed for gode grillaftener. Der er samtidig en god muret carport, hvor sælger for nylig har skiftet tag samt et skurrum med plads til diverse haveredskaber.

Lyder denne skønne samt ind­flyt­nings­kla­re ejendom, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg, som noget for dig? Jamen så ring til os på tlf. 86 61 20 22, så står vi klar til at fremvise den for dig.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Gertsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ege@edc.dk24 80 07 7258 58 76 13EDC Refsgaard & Partnere