Villa fra EDC

Højvangen 23

8800 Viborg

1.895.000 kr.

6/4 rum, 180 m²
Ny Pris

Rummelig vinkelvilla med attraktiv beliggenhed

Med en beliggenhed for enden af blind stikvej, er man sikret fred og ro. Boligen er samtidig beliggende med gåafstand til ind­købs­mu­lig­he­der, Overlund skole, børnehaver, skov, Nørresø og bus­for­bin­del­ser. En placering der passer alle aldersgrupper, men især bør­ne­fa­mi­li­er­ne.

Med hele 180 m² bolig i ét plan, er der god plads til familien. Her er fire soverum, og god muligheder for at etablere et ekstra.

Der er adgang til boligen, enten via bryggers eller entré. I separat afdeling, findes 26,5 m² stort multirum, der i dag anvendes som teenageværelse. Skulle der være behov, kan der relativt nemt laves to værelser. Herudover findes soveværelse og to værelser. Køkken/alrummet ligger med direkte forbindelse til bryggers og stue. I den rummelige stue, er der brændeovn og store vinduespartier mod syd. Her er skønt lysindfald og god plads. Endeligt findes nydeligt badeværelse, praktisk placeret i midten af boligen.

Til villaen hører nem og syd/vestvendt have, med masser af muligheder for soldyrkning og udehold. Bilen kan parkeres i carporten, hvor der er integreret udhus og direkte adgang til boligen.

Et godt hus med masser af plads.

Overvejer du at skifte bolig?

Kontat mig, og hør hvordan vi kan hjælpe dig godt videre!

Anders Vinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anders@edc.dk40 87 22 8640 87 22 86EDC Svend Døssing