Villa fra EDC

Holstebrovej 80

8800 Viborg

1.245.000 kr.

3/2 rum, 119 m²

Charmerende villa med fast­brænd­sels­fyr

Denne villa er omgivet af en dejlig have, hvor der er lavet hyggekroge og et fint drivhus. En af de ting der gør stedet her unikt, er at der er et stort værksted, hvor der er plads til både bilen og et fint værksted ved siden af. Villaens ekstra varmekilde, træfyrret, står også i værkstedet, hvis man ikke vil benytte sig af gasfyret.

Villaen indeholder: Fin entré med god plads, stort og rummeligt badeværelse med brus, dejligt lyst spisekøkken med masser af bord- og skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er et dejlig lysindfald. I forlængelse af spisestuen er der yderligere to gode stuer, hvor man nemt kunne lave et stort soveværelse i den ende, hvis man ønsker at have et værelse i stueplan.
1. sal indeholder: Stort og funktionelt repos, stort soveværelse med pulterrum samt et dejligt lyst værelse.

Villaen rummer godt og er yderst velholdt.

Det der også gør stedet her unikt er, at man er få min. fra Viborg Storcenter, hvor man har alt, hvad man behøver. Endvidere er der kun 5 km ind til Viborg centrum og der er skolebus foran villaen til Vestre Skole.

Kom og oplev dette hyggelige og charmerende sted.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Louise Kristensen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

lk@edc.dk30 33 10 0258 58 75 88EDC Poul Erik Bech