Villa fra EDC

Nøkkerosen 5, Arnbjerg

8800 Viborg

4.195.000 kr.

6/3 rum, 188 m²
Ny Sag

Fuldendt og ind­flyt­nings­klar familiebolig i Arnbjerg!

Drømmer du om et nyopført lavenergihus med lave driftsom­kost­nin­ger, og vil du samtidig gerne slippe for en usikker og besværlig byggeproces, så kunne Nøkkerosen 5 meget vel være din nye bolig

Nuværende ejere har fået boligen opført af Vestergaard Huse, og har selv været en aktiv del af processen. Således er intet overladt til til­fæl­dig­he­der­ne, og boligen bærer præg af en høj detaljegrad der har skabt en formfuldendt held. Arkitekturens rene linjer og store vinduespartier, skaber i samspil med gulvenes varme nuancer og det karakterfulde køkken, en varm og moderne bolig. Kombinationen af boligens iso­le­rings­ni­veau og et jordvarmeanlæg, har resulteret i et energimærke A2020 og sikrer dermed lavest mulige driftsom­kost­nin­ger.

Det skønne køkken/alrum er sammen med opholdsstuen boligens naturlige samlingspunkt. Her er gode detaljer som loft til kip, gennemgående lysindfald og hyggelig alkove. I den vestlige del af boligen findes børneafdeling med to store værelser og eget badeværelse. På den modsatte side af opholdsrummene, findes master bedroom med walk in closet og boligens andet badeværelse. Fra entréen, er der dels direkte adgang til alrummet og dels adgang til det sammenhængende bryggers. Adskilt fra boligen, findes under samme tag som carporten, et ekstra værelse der kan fungere som teenageværelse eller et uforstyrret hjemmekontor.

Haven tilbyder mere end bare grønt græs og belægningen. Her er indrettet flere afdelinger, med hvert deres formål. En terrasse til udeophold om sommeren, en afdeling dedikeret til børnenes leg, og endelig en stor nytte have med stilfulde højbede i cortenstål.

Arnbjerg, Viborgs nye bæredygtige bydel, kendetegnes ved en placering midt imellem natur og byliv. Her er nem adgang til indkøb, skole og børnehus med integreret vuggestue og børnehave. Sidstnævnte ligger i ganske kort afstand fra Nøkkerosen, så børnene kan hentes og bringes på gåben. I fritiden er der ikke langt til fodboldbanerne og håndboldhallen i Overlund og Bruunshåb, hvor der for ganske nyligt er etableret udendørs padelbaner. Naturen er ligeledes indenfor kort afstand. Her er oplagte muligheder for lange traveture eller en tur på mountainbiken. Søndersø er oplagt at gå eller løbe rundt om, og herudover findes indtil flere skønne vandrestier i området. Ødalen byder på noget af områdets skønneste natur, hvad enten man er på mountainbike eller gåben.

Overvejer du at skifte bolig?

Kontat mig, og hør hvordan vi kan hjælpe dig godt videre!

Anders Vinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anders@edc.dk40 87 22 8640 87 22 86EDC Svend Døssing