Villa fra EDC

Svinglen 14

8800 Viborg

1.795.000 kr.

4/3 rum, 137 m²
Ny Sag

Attraktivt beliggende familievilla på lukket vej?

Attraktiv familievilla på lukket vænge i det skønne Houlkær, tæt på ind­købs­mu­lig­he­der, gode skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og naturskønne områder.

Villaen byder på en dejlig lukket have, hvor der er læ, og hvor man kan ligge fuldstændig ugenert. Tilhørende huset er en god dobbelt carport samt skurrum til opbevaring af diverse haveredskaber mm. Næsten alle vinduer er skiftet for ca. 10 år siden til hvide træ-alu vinduer, taget er renset og malet for ca. 10 år siden og fliserne i indkørslen samt terrassen er blevet renset i 2022. Huset står flot og velholdt, men stadigvæk med mulighed for, at man selv kan få lov til at sætte sit eget præg på sit nye hjem.

Ejendommen indeholder en rummelig entré, hvor der er god plads til overtøj samt fodtøj. Entréen gør det nemt for børnefamilien, når ungerne skal ud af den våde flyverdragt eller kommer hjem fra fodbold - ikke nok med at entréen er rummelig, så ligger bryggers indgangen lige ved siden af, hvor man nemt og bekvemt kan hænge den våde flyverdragt op eller få vasket fod­bold­støv­ler­ne. I bryggerset er der god bordplads samt op­be­va­rings­plads til diverse remedier. Fra entréen tilgår man som sagt bryggerset, men herudover er der også adgang til et disponibelt rum, et nydeligt gæstetoilet med marmorlignede klinker og adgang til husets hjerte, nemlig køkken-alrummet. Husets køkken er et ældre HTH-køkken, som i dag fremstår velholdt og med plads til spi­se­bord­s­ar­ran­ge­ment, hvor hele familien kan samles. Den rummelige stue har plads til stort so­faar­ran­ge­ment samt udgang til husets skønne terrasse. Til huset hører hele 3 gode værelser og et badeværelse med brus samt badekar.

Kunne du tænke dig at komme ud og se denne skønne familievilla i ét plan, så kontakt os på 86 61 20 22.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Gertsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ege@edc.dk24 80 07 7258 58 76 13EDC Refsgaard & Partnere