Villa fra EDC

Fædalhøjvej 2, Kokholm

8830 Tjele

2.045.000 kr.

12/8 rum, 223 m²

Naturperle ved Vansø

Skøn ejendom med grund beliggende direkte ned til den smukke sø, Vansø.

Sælger er igang med at udskifte alle vinduerne i stueplan med lyddæmpende 3 lagsglas, dette gælder dog ikke det store vindue samt døren i køkkenet.

Ejendommen ligger helt ugeneret og omkranset af, og med udsigt over, den skønneste kupperede natur.

Kun 10 minutters kørsel til Viborg by, samt 2 minutter til den populære by Rødding. I Rødding findes bl. skole til 9. klasse, sport­s­fa­ci­li­te­ter samt dag­lig­va­re­bu­tik. Skolebussen holder tæt ved døren!

Boligen fremstår generelt i rigtig god stand med bl.a. en total ombygget/renoveret 1. sal. Her tilbydes masser af gode muligheder for den pladskrævende familie eller måske 2 familier, der drømmer om et bofællesskab. Boligen indeholder: hall med trappe til 1. sal, badeværelse, stor spisestue, værelse samt spisekøkken, hvorfra der er udgang til sydvendt terrasse. På den renoverede 1. sal findes stue med højt til loftet og synlige bjælker. Kviste med store vinduespartier giver super lysindfald og view til den om­kring­lig­gen­de natur og søen. Soveværelse, 4 lyse værelser samt disponibelt rum, der er forberedt og klargjort til etablering af badeværelse.

Husets 80 kvm. store aktivitetsrum ( ej registreret boligareal) giver et væld af muligheder til hobbybrug, liberalt erhverv, opdeling til værelser, gildestue mm. Særskilt afdeling med bryggers, 2 værelser samt kælder indrettet depotrum, toilet samt fyrrum. Udsigt til søen kan opleves fra samlige af ejendommens rum.

Grunden er flot anlagt med bl.a. grusbelagt gårdsplads og store græsarealer. Få skridt fra søen findes udhus med plads til opbevaring.

Denne enestående ejendom, og naturperle, bør opleves ved selvsyn, så tøv ikke med at kontakte os for aftale om fremvisning.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Gertsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ege@edc.dk24 80 07 7258 58 76 13EDC Refsgaard & Partnere