Villa fra EDC

Hovmosevej 14, Vejrum

8830 Tjele

2.195.000 kr.

6/4 rum, 236 m²
54 visninger de seneste 24 timer

Moderniseret villa til den pladskrævende familie

Velkommen til Hovmosevej 14.
Med udsøgt kig over marker, finder du denne harmoniske og fredfyldte ejendom.
Boligen er beliggende tilbagetrukket fra Nordre Ringvej og er kun 12 min. kørsel fra Viborg og mulighed for skole og indkøb i Vejrumbro som kun er 5 min. kørsel fra huset, hvor hverdagens praktiske gøremål kan klares. Boligen var tidligere en gammel skole, hvor elever og lærer boede på matriklen og havde deres daglige gang. De nuværende sælger har løbende renoveret og moderniseret boligen med stort fokus på at bevare og bibeholde den gamle stil, charme og sjæl.

Boligen rummer hele 236 m² fordelt på stue og 1. sal samt mulighed for yderligere 66 m² på husets 2. sal. Ejendommen er beliggende på en stor grund på hele 3.063 m², hvor der virkelig er mulighed for at familien kan boltre sig. Når man parkeret bilen på ejendommens gårdsplads, bliver man budt velkommen til boligens entre, her er der rigtig god plads til både overtøj samt fodtøj. Fra entreen kan et fint og funktionelt JKE-badeværelse fra 2012 tilgås. Når man går videre ind i villaen, mødes man af det store og flotte køkken/alrum som virkelig kan binde hele familien sammen. Køkkenet er et JKE-køkken fra 2012 i mørke og tids­lø­se­e­le­men­ter, her god bord- og skabsplads samt en køkken-ø med plads til to barstole, hvor børnene nemt kan sidde og ordne deres lektier, imens forældrene kan forberede aftensmaden. Køkkenet er i åben forbindelse med spise- og tv-stue, Hvor hygge stunder med familie og venner kan nydes med god udsigt eller foran brændeovnens sitrende lyd. Fra spisestuen er der direkte udgang til en stor sydvestvendt træterrasse, her er god mulighed for at få solens sidste stråler. Fra spise- og tv-stuen kan det første værelse/kontor nås, samt et ekstra værelse, med lette vægge, som nemt kan fjernes hvis stuen ønskes større. Fra køkken-alrummet føres man videre til huset gang, herfra er der direkte udgang til boligens syd- østside, samt trappe til 1. sal og til kælderen på 19 m² der i øjeblikket benyttes til viktualierum. Herfra er der ligeledes adgang til den gamle skolestue, som er lavet om til aktivitetsrum, hvor en gammel tavle stadig står og man bringes tilbage til en svunden tid. Forenden af ak­ti­vi­tets­rum­met finder man endnu en entre/ evt. værelse med direkte udgang, samt rum med va­ske­fa­ci­li­te­ter og wc. Så hvis du går med drømmen om erhverv i hjemmet, ville denne ende af huset være oplagt til dette.

Efter at have bevæget sig op ad trappen til 1. salen, befinder du dig nu i huset væ­rel­ses­af­de­ling, på denne etage bliver man mødt af et stort badeværelse som er fær­di­grenove­ret i 2022, her finder man samtidig også et skjult teknikrum. Husets repos byder på en masse hyggekroge samt adgang til 2 børneværelser og et stort for­æl­dre­væ­rel­se med walk-in closet. Fra reposområdet kan 2.salen tilgås, dette rum trænger til en kærlig hånd, så det er kun fantasien, som sætter grænser.

Hele boligen har højt til loftet samt et skønt lysindfald, grundet de store vinduer som giver et naturligt lysindfald. Derudover har villaen luft til vand varmepumpe, hvor brændeovnen er koblet op på og kan supplere til varmeforbruget. Der er gulvvarme i hele stueetagen samt på badeværelse på 1. salen. Sælger har fået skiftet alle gulve, vinduer og døre i 2013 samt fået lagt nyt tag i 2014. Boligens loftshøjde i stueplan er 2,65 m, skolestuen er 3,22m og 1. sal er der 2,34 m til loftet. Haven er belagt med græs og er derfor nem at holde.

Tænker du at denne skønne ejendom kunne være noget for dig? Så kontakt os på 86 61 20 22, så står vi klar til at fremvise den for dig!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Gertsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ege@edc.dk24 80 07 7258 58 76 13EDC Refsgaard & Partnere