Villa fra EDC

Over Viskumvej 7, O Viskum

8830 Tjele

1.445.000 kr.

7/5 rum, 212 m²

Velholdt villa i idylliske omgivelser

Denne villa er beliggende i dejlige omgivelser kun 10 min. fra Viborg og under 5 min. til Ørum og Vejrumbro. Hyggelig og yderst charmerende villa, som er meget karakteristisk for dens årgang. Villaen har meget historie og er oprindelig opført som en gammel køb­mands­for­ret­ning, men er siden hen blevet renoveret og opdateret og fremstår nu yderst velholdt og charmerende. Der er en hyggelig have med frugttræer og frugtbuske og baghaven er omkranset af marker. I haven er der lavet hyggekroge og terrasser. Der er en mindre garage med mange muligheder og et godt udhus.

Villaen tilbyder: Stort og rummeligt bryggers med masser af plads og nedgang til en mindre op­be­va­rings­kæl­der, fint lyst badeværelse med brus, godt værelse, dejlig renoveret og charmerende køkken som er istandsat i husets stil og er i åben forbindelse med alrum. I disse rum finder man de originale gamle gulve. Desuden hyggelig stue og et stort soveværelse.

På 1. sal: Flot repos med fine hyggelige synlige bjælker. Der er god plads og der er 3 gode værelser, som er i gode størrelser og passer også til større børn. Der er på 1. sal yderligere et gæstetoilet.

Der er en rød tråd hele vejen igennem huset og man mærker hyggen, når man står i husets hjerte køkken-alrummet med de originale gulve og de flotte ra­di­a­torskju­le­re.

Så ønsker man lidt luft omkring sig, men ikke for langt fra byen og gerne i en villa med sjæl, så er dette et hus, som I må se.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Louise Kristensen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

lk@edc.dk30 33 10 0258 58 75 88EDC Poul Erik Bech