Villa fra EDC

Sejrshøje 2

8831 Løgstrup

1.595.000 kr.

4 rum, 128 m²

Flot moderniseret étplansvilla i Løgstrup

På Sejrshøje 2 i Løgstrup finder du denne flotte moderniserede og renoverede étplansvilla, som er højt beliggende på rolig villavej.

Huset har over de seneste år gennemgået en stor modernisering og renovering både inde og ude. Her kan bl.a. nævnes, nye vinduer, nye gavle, pudset facade, nyt el, nye gulve, døre og lofter, nyt køkken og nyt bryggers.

Fra villaen er der kort afstand til skole, børnehus, legeplads og fri­tidsak­ti­vi­te­ter, ligesom der er kort afstand til Viborg, hvortil bussen kører.

Boligen har en rigtig god planløsning og indretning, som fordeler sig på 128 m². Husets to indgange fordeler sig med en rummelig entre med garderobeplads og gæstetoilet faciliteter med gulvvarme. Herfra indgang til husets skønne vinkelstue, som er i direkte forbindelse med køkken/alrummet. I stuen kan der nemt etableres et ekstra værelse ligesom der er udgang til skøn vestvendt udestue på 27 m² og en velanlagt have. Køkkenet er fra Designa og er med alt i hvidevarer, hvor den indbyggede kaffemaskine bla. kan styres via wifi.
Husets anden indgang har et pænt lyst bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter, herfra fordelingsgang til tre gode værelser og et pænt lyst badeværelse med bruseniche. Fra husets soveværelse er der udgang til den vestvendte flisebelagte terrasse, som går hele vejen rundt om huset.

Villaen er opført i 1977 og beliggende på en skrånende grund på 743 m² og indrettet med flere plateauer, så den er nem at holde. Her er desuden en god træbeklædt garage på 20 m². Huset har desuden en rigtig dejlig have med flere flisebelagte områder, samt gode græsarealer hvor hendes børn har nydt vinteren til fulde, hvor de har kælket ned af bakkerne ved huset.

Kunne denne skønne villa være noget for dig, så kontakt os på tlf. 86 61 20 22 og vi vil stå klar til at fremvise den for dig.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Gertsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ege@edc.dk24 80 07 7258 58 76 13EDC Refsgaard & Partnere