Villa fra EDC

Trangbækvej 11

8832 Skals

1.595.000 kr.

5/4 rum, 176 m²

Velholdt villa på lukket villavej

Beliggende i Skals på rolig og børnevenlig villavej findes her Trangbækvej 11. Villaen er opført i 1975 og nuværende ejer har boet i huset siden 1983. Fra villaen er der gode stisystemer til grønne arealer, legeplads samt kort afstand til indkøb ved den lokale Spar.

Selve villaen er indrettet med rummelig entré og fordelingsgang med trappe til underetagen/kælderen. Derudover er der adgang til stort køkken-alrum med mange muligheder, stue med flotte originale detaljer samt udgang til svalegang. Fra alrummet, er der udgang til vestvendt terrasse. Herudover findes der gæ­ste­ba­de­væ­rel­se, bryggers og et værelse i stueplan. I underetagen findes stort soveværelse med skabsplads og udgang til have samt to gode værelser. Stort badeværelse med både brus og spa. Slutteligt byder selve kælderdelen på vaskerum, stort og praktisk viktualierum, aktivitetsrum samt værksted.

Udendørs er carport med skur samt nemt anlagt have ud med mulighed for adgang til stisystemet.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Steffen Laigaard Pedersen

Ejendomsmægler, MDE

stp@edc.dk21 47 84 8158 58 75 95EDC Poul Erik Bech