Villa fra EDC

Stationsvej 26, Stevnstrup

8870 Langå

1.195.000 kr.

5/4 rum, 100 m²
Nyhed

Villa på 200 etagemeter centralt i Stevnstrup

På en central beliggenhed i attraktive Stevnstrup ligger denne villa på 100 m² bolig og 100 m² højloftet kælder. Man er bosiddende lige ved integreret daginstitution og det nye klubhus til IF Alliancen og længere oppe af vejen ligger Dagli'Brugsen. Bevæger man sig få hundrede meter ned af Stationsvej kommer man ned til "Stranden", et fantastisk område ned til Gudenåen, hvor man kan bade, ligge sin båd i eller samles omkring grillen. Dette er helt unikt. I Stevnstrup er der en god skole, ligesom der er flere dag­in­sti­tu­tio­ner og et fantastisk sammenhold omkring Munkholmhallen.
Stevnstrup er en af de hurtigst voksende landsbyer i Randers kommune og her bor masser af børnefamilier.

Ejendommen trænger til nye kræfter og har du hænderne skruet godt på, er der gode muligheder for en skøn familievilla. Sælger har installeret pillefyr i skuret og der er indkørsel fra Porsvej til garagen.

Boligen er velindrettet og byder på entré, hvor der på venstre side findes et lyst badeværelse og på højre side køkkenet, som har en rigtig god størrelse og ligger lige op af stuen. I køkkenet er der nedgang til underetagen. Der er en god stor stue og i midt 70'erne er der bygget endnu en stue på. Her kunne det også være oplagt at lave stort soveværelse eller 2 værelser. Der er et i dag et værelse i stueplan, hvorfra der er udgang til overdækket træterrasse.

Underetagen består af flere gode disp. rum og der er forberedt til et badeværelse der hvor der idag er vaskerum. Der har tidligere været bruseniche.

Udenfor er der en nem grund og god plads i indkørsel til flere biler.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Kellberg

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ske@edc.dk21 23 37 0358 58 77 15EDC Poul Erik Bech