Villa fra EDC

Egegårdsvej 18

8920 Randers NV

3.595.000 kr.

6/3 rum, 223 m²
Ny Pris

"Kastanielund" er nu sat til salg!

Nedsat 400.000 !!!

Nedlagt landbrug med 500 kvm. udhusbygninger, og en rigtig stor grund, sammenlignet med andre huse i byen.

Mange drømmer om at finde en nedlagt landejendom beliggende i byen, men det er bestemt ikke en nem opgave.

Denne gang er det dog lykkedes. ”Kastanielund” er nemlig sat salg. En utrolig flot og velholdt ejendom med en super beliggenhed midt i Helsted by.
Her kan man godt snakke om Liebhaveri, for hvor finder du ellers en tilsvarende ejendom i området.
”Kastanielund” ligger op til en lang allé/indkørsel, væk fra trafik, og med en dejlig, indhegnet stor grund på knap 1 tønde land. Ud­hus­byg­nin­ger­ne er i fin stand, og her er det kun fantasien, der sætter grænser i forhold til benyttelsen.
Måske kunne du tænke dig at drive virksomhed hjemmefra?? Hvem ved. Mulighederne er mange. Man kan nemt få leverancer med lastbil eller lignende om på bagsiden af bygningen.

Ved siden af huset er et rigtig fint udhus med værksted, vaskerum og fyrrym. Huset opvarmes med trælpiller og korn.
Det er muligt at blive tilsluttet fjernvarme for ca. 34.000 kr. jf. tilbud fra Verdo.


Haven er smuk, og anlagt med flere frugttræer, og med 3 dejlige øst-/sydvendte terrasser, så man kan nye solen hele dagen. Her ender haven ud i det tilstødende grønne område. Det er med til, at man får fornemmelsen af at bo på landet, men alligevel have det hele i nær afstand.

Huset er sat fint i stand, og er pænt og velholdt. Her er det med stort fokus på opholdsrum, og hele den ene halvdel af huset har derfor loft til kip. Det giver et par fantastiske rum, med smukke lysindfald og en rigtig flot stil. Samtidig har man bevaret hyggen i tv-stuen. Her er mere intimt og virkelig hyggeligt. Her er et rigtig dejligt køkken-alrum med en god stor spiseplads.
1. salen er praktisk indrettet med tre værelser. To meget store værelser, hvor man sagtens kunne lave kontor og soveværelse i det ene. Med andre ord kan man sagtens have 4 børneværelser og et kontor her i ejendommen. På 1. sal er der ført vand frem, til et muligt toilet/baderum.

Denne type ejendom kommer sjældent til salg. Der går typisk rigtig mange år før sådan en ejendom kommer på markedet igen, så nu er det med at slå til, hvis du også drømmer om en landejendom inde i byen.

Kontakt din lokale EDC mægler - EDC Mæglergruppen – Det Runde Hus – tlf. 86494444 og få en fremvisning.

Sidste handlespris for ejendommen, er for frasolgt jord, og repræsentere ikke handelsværdien af ejendommen.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt at skabe værdi og sikre tryghed for vores kunder. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det om mennesker.

Ulrik Hedegaard

Ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver, MDE

ulrik@edc.dk22 43 08 2586 49 44 44EDC Mæglergruppen