Villa fra EDC

Kobbersmedevej 34

8920 Randers NV

2.395.000 kr.

5 rum, 168 m²
26 visninger de seneste 24 timer

Flot og velholdt villa i hånd­vær­ker­kvar­te­ret

EDC Poul Erik Bech har nu fornøjelsen af at byde på denne yderst velholdte villa i Hånd­vær­ker­kvar­te­ret.

Her kommer du til at bo med alle hverdagens fornødenheder inden for kort afstand, her kan nævnes gode ind­købs­mu­lig­he­der, skole, dag­in­sti­tu­tio­ner og nem adgang til E45. Herudover bor du i gåafstand til Doktorparken, der byder ind til gåture, fodring af ænder og leg på legepladsen. Ligeledes er der gode stisystemer til de nærliggende veje.

Villaen byder på en meget flot til­stands­rap­port. Udenfor får du tag fra 2012, som forventes at kunne holde til år 2092 jf. til­stands­rap­por­ten. Ligeledes er gavle mv. skiftet og villaen er blevet hul­mur­si­so­le­ret i 2012. Til villaen er der en fin grund og en god garage med el port. Du bydes velkommen i bryggers, hvor der er fin plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Herfra er der fordelingsgang til boligens 4 gode værelser, hvoraf de 3 har indbyggede skabe. Badeværelset er fra 2008 med flot møblement, spots, gulvvarme og fin separat bruseniche. Herudover er der også et velholdt gæstetoilet. Køkkenet er fra 2008. Her får du et flot køkken med hvide fronter, quooker, spiseplads, indbygget opvaskemaskine og masser af bord- og skabsplads. Herfra har du adgang til den store vinkelstue, hvor der er god plads til langbord og so­faar­ran­ge­ment. I stuen er der placeret en hyggelig brændeovn fra 2012. Fra stuen er der udgang til den hyggelige overdækkede terrasse, hvor du kan nyde de lune sommeraftener.

Er du på udkig efter en ind­flyt­nings­klar familievilla på en suveræn beliggenhed med alle faciliteter indenfor kort afstand, så bestil en fremvisning allerede i dag.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mathias Bugge Thomsen

Ejendomsmægler, MDE

mbth@edc.dk21 54 30 1558 58 78 56EDC Poul Erik Bech