Villa fra EDC

Markskellet 32, Nordbyen

8920 Randers NV

1.598.000 kr.

4 rum, 116 m²

Godt indrettet villa i børnevenligt kvarter

Vi har hermed fornøjelsen af at kunne præsentere denne villa på 116 m2. Boligen er beliggende i et stille og roligt, børnevenligt kvarter i den nordlige bydel. Man er tæt ved gode ind­købs­mu­lig­he­der, børnepasning, skoler og ikke mindst motorvejen. Et meget populært område bl.a. på grund af den fine infrastruktur, de mange grønne områder for børn, stiarealer og lukkede vejsystemer.

Indretningen byder dig velkommen indenfor via bryggerset, hvor der er god plads til sko og overtøj ligesom der her er fine va­ske­fa­ci­li­te­ter. Fra bryggerset adgang til det lyse og rummelige spisekøkken. Fra køkken adgang til stor og lys opholdsstue med plads til både so­faar­ran­ge­ment og spisebord. Fra stuen udgang til stor og lukket sydvestvendt gårdhave/have. Fra køkken adgang til lille fordelingsgang til to store børneværelser samt et godt badeværelse. Fra stuen adgang til stort soveværelse samt et lille kontor (tidligere entré).

Til huset hører der en stor ugeneret have med god plads til børn, ligesom den sydvendte terrasse giver mulighed for at nyde solen det meste af dagen. Slutteligt et skur til haveredskaber og havemøbler.

Denne villa er helt klart en oplevelse værd, så ring derfor allerede idag på 86427055 - vi glæder os til at fremvise.

Supplerende oplysninger:
Tag: Rødt tegltag
Ydermur: Røde sten
Antenneforhold og in­ter­net­for­bin­del­se: Kabel TV
Kloakforhold: Separeret kloak / Vi henviser til ejen­doms­da­ta­rap­port
Afstand til skole, daginstitution, indkøb: 500-1.000 meter
Overtagelse: Flexibel

Jo mere man gør sig umage jo heldigere bliver man

Jeg ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten. Jeg bestræber mig hver eneste dag på at give mine kunder den beste oplevelse hvor begreber som flid, etik og godt købmandsskab vægter meget højt.

Kasper Thomsen

Souschef, ejendomsmægler MDE & valuar & køberrådgiver m/tryghedsmærke

kt@edc.dk42 92 03 7487 10 12 22EDC Danebo