Villa fra EDC

Nørreådalsvej 3, Venning

8920 Randers NV

1.695.000 kr.

7/5 rum, 260 m²

Rummelig ejendom med et naturskønt uderum

Søger du en ejendom med en god, stor grund som ligger meget naturskønt? Så skal du læse med nu.

Ejendommen er beliggende tæt ved skøn natur i form af Fussingø SØ samt skov. Her finder man også naturbørnehave/skole. Er man til et spil golf, så er Randers Golfklub ikke langt herfra, og det samme gælder Fladbro Skov samt ind­købs­mu­lig­he­der.

Vi bydes indenfor gennem den fine og rummelig entré. Den flotte trappeopgang til første salen giver et hyggeligt udtryk. Træder vi videre finder vi den første af stuerne, samt en stor dagligstue, hvor der er godt med plads. Køkkenet finder vi i forlængelse heraf, holdt i neutrale farvevalg. Køkkenet er fra Designa Køkken, og med en super god køkken ø.
Slutteligt i stueplan er der et godt stort soveværelse med tilhørende badeværelse, der er renoveret i ca. 2019. En rigtig god for­æl­dre­af­de­ling. Derudover er der en mindre entré, bryggers og fyrrum.

1. salen rummer hele 4 værelser, et fint repos og et stort badeværelse.
I hele boligen er der en super hyggelig stil med neutrale farvevalg og na­tur­ma­te­ri­a­ler.

BEMÆRK: Sælger har fået isat en helt ny luft til vand varmepumpe i 2021.

Derudover er der blevet bygget skur og carport her i 2021. Udendørs er der gode ter­ras­se­mil­jø­er, og man har et rigtig fint kig udover området.

Lyder dette som en bolig for dig? Så kontakt EDC Trio allerede i dag for en personlige fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jacob Danoh Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

jdc@edc.dk20 55 55 8286 42 70 65EDC Trio