Villa fra EDC

Amtsvejen 126, Mellerup

8930 Randers NØ

1.195.000 kr.

4/3 rum, 143 m²

KOM MED ET SERIØST BUD

I det naturskønne Mellerup sælges nu denne utrolig charmrende ejendom opført i 1936. Højtbeliggende, hvilket giver en god udsigt til Randers Fjord, såvel inde som ude. I området findes desuden både skov til vandre- og cykelture og gode fi­ske­mu­lig­he­der.

Der er ca. 6 km til Harridslev, hvor der er gode hand­le­mu­lig­he­der, skole, bør­ne­pas­nings­mu­lig­he­der rideskole og ikke mindst den populære Randers Fjord 18 hullers golfbane. I Mellerup findes en eftertragtet efterskole.

Fra man ankommer ved vejen fornemmer man den hyggelige og charmerende stil med sprosser ved vinduer, de skagensgule facader og den luftige og høje beliggenhed. Ejendommen blev oprindeligt anvendt af den lokale buschauffør, hvorfor der er en stor og høj garagebygning på 100 m2, idag velegnet til værksted med lift eller andet.

Ejendommen indeholder et overdækket vindfang i glas, et grovkøkken med direkte adgang til værksted, en stor entré, et flot men ældre 2-delt badeværelse (walk-in), et stort køkken med god bordplads og åben til hyggelig opholdsstue med udsyn, brændeovn og adgang til stor udestue med udsigt. Trappe til 1.salen som indeholder 3 gode værelser, det ene med adgang til stor lukket balkon med udsigt og adgang til haven. Fra entre nedgang til 20 m2 tør og god kælder med vaskehus, vinrum m.m.

Supplerende oplysninger:
Tag: Tegltag
Ydermur: Pudset
Antenneforhold og in­ter­net­for­bin­del­se: YouSee/TDC
Kloakforhold: Vi henviser til ejen­doms­da­ta­rap­port - Kloaksepareret / ingen planer
Afstand til skole, daginstitution, Børnehave/vuggestue: Harridslev. / Dagpleje i Mellerup
Afstand til indkøb: ca. 6 km
Overtagelse: Tidligst 01.06.2022

Jo mere man gør sig umage jo heldigere bliver man

Jeg ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten. Jeg bestræber mig hver eneste dag på at give mine kunder den beste oplevelse hvor begreber som flid, etik og godt købmandsskab vægter meget højt.

Kasper Thomsen

Souschef, ejendomsmægler MDE & valuar & køberrådgiver m/tryghedsmærke

kt@edc.dk42 92 03 7487 10 12 22EDC Danebo